Türkbull mu yoksa Barrage mı???

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • yabancı bi adam var youtube da amerikalı almış bitane bullmaster tuning edicem dedi yazıştık bakalım video çekmesini istedim uğraşıyo bu işlerle tetik içinde tuning yapacağını söylüyor.

  • Teşekkür ederim ilgin için

    Ben sıkıldım hobiden

    Satmayı düşünüyorum

    Hatsan barrage

    Ful set tüp müp ıvırı zıvırı

    Tüp 2017

    İlgilenenlere duyurulur

  • fiyatı varmı ürünlerin.

    Gamo G-Magnum 1250 5.5mm

    Ekol-Voltran Ultimate Es 6.35-4.5mm-Optima 3-9x40

    Kral Puncher Jumbo 5.5---Hawke vantage 4-12-50 AO

  • Merhaba arkadaşlar

    Turkbull da takılma sorununu çözdüm. Sorun susturucudan kaynaklanıyormuş.

    Sanıyorum ki susturucudaki ses absorbe özelliği sebebiyle kurma kolunun tekrar geri gelip diğer pelleti namluya sürmesi için yeterli hava basıncı oluşmuyor.ben de daha bir kez kullandığım tüfeği bozuldu diye kötüleyecektim. Neyse zaten satacağım. Başka bir tarz düşünüyorum. Burdan ilgilenenlere de duyrulur.??

    Fiyat ne acaba

  • takılıyor ucuna bir aparat alıyosun aksu da vardı 85 tl falan sonra istediğini tak ama bende otomatik kurma yapmadı söktüm hatsana gönderirsen hava ayarı yapıyolarmış satıcı söylemişti aparat bulamazsan moderatörle beraber satabilrim bilgin olsun

  • Merhaba arkadaşlar. Türkbull'u sol elle kullanan var mı?

    selam hocam solak değilim ama öylesine denemiştim yanaklık çok rahatsız ediyo kurma koluda azına falan çarpabilir yani rahat değildi sıkmadım hiç

  • Valla hocam ben silahı çok beğendim. Solağım. Alacağım tüfeği bi modifikasyon yapıcaz artık sol elle kullanmak için. tornada falan takılırız bi kaç hafta :)

    yapılabilir ya zaten yanaklık olan kısmın içi pikatini ray oraya monte edersin başka bi yanaklık uydurursun kurma kolunuda kısaltırsın olur bence yada dipçiği biraz daha uzatırsın :)

  • Merhaba Türkbull kullanan arkadaşlardan bir şey rica ediyorum. Tüfeğin kurma kolu bir videoda gördüğüm kadarıyla tüfeğe vida ile sabitlenmiş ve sökülebiliyor. Tüfeği olan arkadaşlar kurma kolunu söküp atış yapmayı deneyebilirler mi? İşe yararsa bende tüfeği alıp bu şekilde kullanabilirim :)

    ben de solak atıcıyım fakat şuana kadar hiç bir pcp de sıkıntı çekmedım kurmak kolu ile alakalı.Belki hem sağ hem solumu kullanabildiğim içinde olabilir bu.Ama hiç bolt action kol kullanmadım o yüzden ona yorum yapamam.

    • Kral Bigmax X 6,35 +VECTOR Counterpunch 6-25x56 FFP
    • Kral Puncher Breaker W 5,5-6,35 +VECTOR Capricorn 4.5-14x44 FFP
    • Kral Puncher Jumbo W 4,5 mm+VECTOR Taurus 3-18x50 FFP
    • Zoraki HP01-02 Ultra 4,5 mm+Bushnell Reflex Red Dot Sight
  • Hocam Türkbul'un kurma kolu çok geride bu nedenle yanağınızı tüfeğin kurma kolu olan tarafına dayadığınızda kol yüzünüze çarpar diye tahmin ediyorum. Tabi en net bilgiyi bu tüfeğe sahip olan arkadaşlar verebilir.

    hocam tüfek bende var az önce denedim kurma kolu çenene çarpıyo kolu geri çekerek test ettim tam çenene geliyo kurma kolunu sökmedim takması sıkıntı olabilir ki sökersen nasıl kuracaksın şarjörü koyarken önce çekip kurman lazım ancak kısaltabilrsin ama bence şöyle yap illa bu tüfeği istiyorum diyosan dipçiğini uzatırsın tahmini 5-10 cm uzatırsan kurma kolu yüzüne çarpmaz orjinal yanaklığıylada idare eder bir şekilde kullanırsın iş görür yani ama ben modifiyeden anlıyorum diyosan yanalıkta yap bitane derim yinede solaksan belki barrage senin için daha uygun olur diye düşünüyorum dipçiği uzatınca tüfeğin bulpup oluşununda pek bi espirisi kalmıyo.