Gamo chacal Türkiye'de

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Yakın zamanlarda türkiye piyasasına girmiş tüfeklerden,beğendim açıkcası fakat fiyat biraz daha ucuz olabilirdi,yedek parçalarıda gelmiştir inşallah :) Bu tür tüfekler hoşuma gidiyor,genelini değil ama gamonun bazı modellerdeki plastik kundaklarının kalitesini ve tiplerini seviyorum nedense.Şimdiden hayırlı olsun :)


    https://www.youtube.com/watch?v=MQ2u73P7vqM

    Harici İçerik www.youtube.com
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

  • Tüfek güzel ama maalesef gamonun distribitörü hakkında hala kafamda soru işaretleri mevcut...

    Weihrauch HW97K 0.177-Hawke Sport HD 3-9x40 AO
    Hatsan Mod 87 QE 0.22 - Hawke Vantage 4x32 AO

    Gamo Viper Express 0.22
    Zoraki HP-01 Ultra 0.177

  • Mekanizmaları vs basit tüfekler bunlar,benimde kafamda soru işareti var acaba namluları sökülebiliyormu çünkü daha önceden dynamax'larda sökülemediğini birisi söylemişti lakin bloğun altındamı setskur civataları merak ediyorum bir türlü netleşmedi kafamda,bugüne kadar ki alışverişlerimde hiç sıkıntı yaşamadım şansıma :) yedek parça konusunda tam isteğe göre çalışırlarsa daha güzel olur yani getirdiği her ürünün civatasını,pimini,tamir takımını vs vs getirmesi lazım.

  • Mekanizmaları vs basit tüfekler bunlar,benimde kafamda soru işareti var acaba namluları sökülebiliyormu çünkü daha önceden dynamax'larda sökülemediğini birisi söylemişti lakin bloğun altındamı setskur civataları merak ediyorum bir türlü netleşmedi kafamda,bugüne kadar ki alışverişlerimde hiç sıkıntı yaşamadım şansıma :) yedek parça konusunda tam isteğe göre çalışırlarsa daha güzel olur yani getirdiği her ürünün civatasını,pimini,tamir takımını vs vs getirmesi lazı

    Hocam bu tüfeği fuarda incelemiştim. Coyote ye göre daha hafif ama güç olarak biraz daha zayıf. Gamo avrupa sorumlusya biraz muhabbet etme fırsatı yakaladım. Kendisi coyote yerine hafifliği ve kompakt yapısı sebebiyle jackalı tercih ettiğini söyledi. Tip olarak gerçek den çok hoş ama namlusu kısa gibi geldi bana. Uzun mesafeli atışlarda zayıf kalabilir.