Pompa yardım

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Yeni aldigim Hatsan predator pcp ile bir tam kutu pellet attıktan sonra basınç 100 bara düşünce, birlikte aldığım Hatsan pompa ile doldurmak istedim ancak herşeyi doğru yapmama rağmen dolum yapmak mümkün olmadı. Dolum ucunu Tüfeğe bağlamadan boşta iken denediğimde iken ses çıkmıyor (nedense ilk hareket çok zor oluyor sanki zamklanmis gibi ayrıca yukarı çekince hava geliyor aşağı basınca degil) ama tüfeğe takınca gürültülü tıslama sesleri geldiği gibi elli bara çıkan gösterge hava basmayı bırakınca düşüyor, sifirlaniyor; sonuç tüfeğin tüpü dolmuyor sebebi ne olabilir? ilk kez pcp ve pompa kullanıyorum. Bilgi verirseniz sevinirim. İnşallah servislik değildir.

  • Turkishhunter aynisi gecen hafta bana oldu. Yeni tufek , 100 bara dusunce hadi hava basalim . Pompa Kral , ilk basista sorun yok 40-50 bara gelince tislama sesi yani hava kacagi ve basinc yukselmiyordu. Ses dolum ucu civarindan geliyor elime de hava geliyordu . Aldigim yere goturdum , pompanin hortum ucunu dolum aparati ile iyice bir sikistirdilar , e abi boyle yapmak lazim dediler ( el kitabinda el ile sikin yeter fazla zorlamayin diyor ) sorun cozuldu. Simdi gayet guzel basiyor. Bence hava kacaginin yerini tespit etmeye calisin once , bircok sebebi olabilir.