COMETA 220-NAMI DİĞER RWS 92 İNCELEME

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Hazirlik tamam tek eskigimiz grupman :) .Koca su terazisini nereye koydugumu merak ediyorsaniz onuda resimledim (namlu kutugunun uzeri)masa uzerinde bu sekilde teraziye aldiktan sonra artikili tufegin terazisine gore ortaliyorum ve tufekle kesistiriyorum. :) Bu arada dipcik arkasindaki beyaz plakayi ben yaptim simetriyi severim:)) benim cometamda niye yok demeyin sonra:))


    Durbun;
    Nikko stirling 3-9x40 mildot

    Mesaj 2 düzenlendi, son düzenleyen Borbayre ().

  • Sevdin sen bu tüfeği. Grupmanda da güzel sonuç verir umarım. Takipteyiz :)

  • Bayramda bolca atış imkanı bulduk,gez ve arpacık olarak kullandık tüfeği 25mt-40mt-50mt mesafelerde atışlar yaptık tüfek çok isabetli, nişangah sistemi atış kolaylığı açısından malum truglolardan çok daha mantıklı hedefe daha net odaklanabilen malzeme seçimi ve dizaynı mevcut, 25mt kesme şeker büyüklüğünde hedeflere hiç acımadı 40mt güzel etkili orta seviye atışlar yaptı tüfeğe hayran olduk kurup atmak çok zevkli geldi zaten yumuşak tüfek yormuyor,birde chrono gerçekleştirdik değerleri daha çok şaşırttı jsb 8,44 ile 641-637-640-639-640-641-641-640 fps vs vs ilerleyen bayağı düzgün chrono çıktı (220mt/sn verisi vardı bir incelemede tüfek 195mt/sn çıktı)regulatorlu gibi vay canına dedirtti.Grupman paylaşamıyorum şuanlık çünkü dürbünü henüz montaj yapmadım aslına bakılacaksa böyle çok hafif heryerede sığıyor dürbün takmayabilirimde:))

  • Çok guzel yayda regulator var herhalde !!!!!!!!!!
    Siz anladığım kadariyla dürbünsüzde baya randiman almissiniz. Hafiflik acisindan ufak mildotlu durbunler var onlardan kullanirsaniz agirliktan yana fazla şikayetiniz olmaz. Sanki optikle kullaninca daha güzel oluyor bu hobi.

    Cricket .22 wst


    8-32x44 AO BSA swt
    6-25x56 Vector optics FFP Counterpunch
    10-40x50 Vector optics Sentinel





  • Çok guzel yayda regulator var herhalde !!!!!!!!!!
    Siz anladığım kadariyla dürbünsüzde baya randiman almissiniz. Hafiflik acisindan ufak mildotlu durbunler var onlardan kullanirsaniz agirliktan yana fazla şikayetiniz olmaz. Sanki optikle kullaninca daha güzel oluyor bu hobi.

    Chrono'yu görünce cidden çok şaşırdım ilk defa yaylı ölçüyorum,dürbünsüz mükemmel keyif aldım anlatamam:))Optik yeri ayrı tabiki..

  • Bu arada ilk chrono'ya tuttuğumda 1 kaç atış engebeliydi sonra dümdüz bir yol gitti.Yani 637 ile başladı -642-652'ye zıpladı sonra bu arada çok stabil 10 küsür atış yaptı devamlı olarak yukarıdaki gibi.

  • Paylaşım için teşekkürler. hayırlı olsun. Emeğinize sağlık.

  • konuyu okudukça insanın alası geliyor tüfeği, ama tüfekti dampa dürbün felan derken evle papaz olma riskini göze alamıyorum :huh:

    ATA Venza .12cal evil.png +;tuftabV#
    W̶e̶i̶h̶r̶a̶u̶c̶h̶ ̶H̶W̶1̶0̶0̶ ̶T̶ ̶F̶S̶B̶.̶2̶2̶
    V̶e̶c̶t̶o̶r̶ ̶C̶o̶u̶n̶t̶e̶r̶p̶u̶n̶c̶h̶ ̶6̶-̶2̶5̶X̶5̶6̶ ̶F̶F̶P̶
    ̶V̶e̶c̶t̶o̶r̶ ̶S̶e̶n̶t̶i̶n̶e̶l̶ ̶6̶-̶2̶4̶X̶5̶0̶ ̶E̶-̶S̶F̶ ̶
    ̶H̶a̶t̶s̶a̶n̶ ̶M̶o̶d̶ ̶1̶2̶5̶ ̶S̶n̶i̶p̶.̶ ̶V̶o̶r̶t̶e̶x̶ ̶5̶.̶5̶ ̶
    ̶O̶p̶t̶i̶m̶a̶ ̶3̶-̶9̶x̶4̶4̶E̶
    ̶K̶r̶a̶l̶ ̶P̶u̶n̶c̶h̶e̶r̶ ̶B̶r̶e̶a̶k̶e̶r̶ ̶S̶ ̶B̶u̶l̶l̶p̶u̶p̶ ̶5̶.̶5̶ ̶
    ̶B̶S̶A̶ ̶D̶e̶e̶r̶h̶u̶n̶t̶e̶r̶ ̶8̶X̶3̶2̶-̶4̶4̶