''Abd vatandaşlığından çıkan eski komando tek tek itiraf etti'' haberi

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Elbet biliyoruz ama,bildiklerimiz bazen kuytu köşelerde kalabiliyor ta ki hatırlayıp tekrar tazeleyene kadar.
    https://a.msn.com/r/2/BBCowCA?m=tr-tr

    Zoraki ultra hp 01-2 0.177 cal.
    Umarex Nighthawk 4.5 Tactical


    Diana mod 52 Superior 0,22 cal.
    Crosman pumpmaster 760 4.5 (Pellet&BB)


    Vursan 7+1 y.otomatik(1996)

  • Kendi çıkarları için bütün dünyaya hiç acımadan zulüm ediyorlar. Ama elbette devirlerinin tersine dönüp en ağır biçimde hesap verecekleri gün gelecek.
    Enfal 30
    Ve o inkâr edenler, seni tutuklamak ya da öldürmek veya sürgün etmek (çıkarmak) için tuzak kuruyorlardı. Ve onlar, bu tuzağı kuruyorlarken; Allah da tuzak kuruyordu. Ve Allah, tuzak kuranların (karşılık verenlerin) en hayırlısıdır.

  • Rabbim müminlere de akıl fikir versin. Birbirimizi yemekten fırsat bulamıyoruz bir şey icad etmeye geliştirmeye.Tarih tekerrürden ibaret fakat ne yazık ki ders almıyoruz, geçmiş de yüzlerce örneği mevcut yaşanıp tecrübe edildiği halde gene de kenetlenemiyoruz. Adamlar göz göre göre bölüyor parçalıyor yok ediyor bir olup ses çıkaramıyoruz müslüman ülkeler olarak. Hele bu Arakan' da olan kardeşlerimiz o yavrucaklar hangi müslüman ülkeye baksan zulüm. Rabbim şüphesiz bunların hesabını bize ahiret de soracak. Irak da bacılarımız işgalde neler çekti insan hatırlamak bile istemiyor. Gene de ders almadık. Trump bir gitti körfeze müslüman ülkeler birbirine boykot uygulamaya başladı şaka gibi. Gerçi onlar da dedelerinin yolun da boykotu iyi bilirler islamiyetin ilk yılların da da alemlere rahmet olan Edendimiz s.a.s ve her biri gökteki yıldızlar gibi olan ashabı kiram neler çekti yerlerinden yurtların dan edildiler.


    Yaramız derin velhasıl hepimiz aynı dertten muzdaribiz çok fazla da vaktinizi almıyım. Rabbim inşaALLAH tekrar bu necib Türk milletine o kutsal toprakların hizmetçiliğini nasip ederde alemi İslam'ı tek sancak altın da toplayı veririz. Gayrı müslümlerin dizlerini titretiriz inşaAllah.

    ALLAH c.c. diyen kişi mermere geçirir dişi, ALLAH c.c. demeyen kişi muhallebi yerken kırar dişi.


    Hatsan mod 87qe vortex 5.5mm
    Zoraki HP-01-02 4.5mm

  • Beni bu insanlarin gördüğü zulüm çok rahatsiz ediyor. Bunun yaninda bu coğrafyadaki hain planlar yıllardır açık açık söyleniyor ve kademe kademe uygulaniyor.
    Bazi yavsaklar bunlari bile bile de çanak tutuyorlar.
    Yaziklar olsun onlara.

    Cricket .22 wst


    8-32x44 AO BSA swt
    6-25x56 Vector optics FFP Counterpunch
    10-40x50 Vector optics Sentinel





  • "Zalim izzetinde, mazlum zilletinde kalıp buradan göçüp gidiyorlar.Demek bir mahkeme-i kübraya bırakılıyor."
    Bunlara bu dünyada birşey olmaz suçlarının cezasını bu dünyada çekilip bitecek kadar az değil o yüzden iyiki ahiret var diyor insan.

    "Ali Bumaye"!!!

  • Hepimizin gördüğü bu kötü durumdan kurtulmak için bir teklifiniz var mı.

  • Çocuklarımızı bilim ve fen ağırlıklı okullara göndererek başlayabiliriz mesela

  • Hepimizin gördüğü bu kötü durumdan kurtulmak için bir teklifiniz var mı.

    Şahsi kanaatim;


    -Çocuklarımıza öncelikle dini mübin islam öğretilmeli ve öğrendiği ile amel etmesi sağlanmalı Rabbimizin c.c. Hucurat suresin de buyurduğu ' Müminler ancak kardeştirler' ayetini bilmeli.
    Nu'mân bin Beşîr radiyallahu anh'dan: Allah Rasulu (sallallahu aleyhi ve sellem) buyurdu:
    "Muminler; birbirlerini sevmekte, birbirlerine merhamette, birbirlerine şefkat göstermekte tek vücut gibidir. O vücudun bir organı rahatsız olursa, diğer organlar da acı çekip uykusuz kalır."
    (Cem'ul fevaid el Rudani, Edeb, 7820; Buhârî; Muslim)


    -Zaten kişi dini ilimlere vakıf olduğun da beşeri ilimleri de çabucak kavramıştır. Tarihini iyi bilmeli, ne alimler ne bilginler tarihimiz de vardır.
    Mesela; Cabir bin Hayyan 800-900 lü yıllar da atomu bölmüştür. Ve bir zerresinin bile Bağda tı yok edeceğini bildirmiştir. Avrupa da meşhur fizikçi Geber diye kitaplarını tercüme edip okutmuşlardır. Başka biri olarak lanse edilmiştir. Hala el yazma eserleri avrupa kütüphanelerin de mevcuttur.


    Mesela; Akşemsettin hazretleri mikrobu ilk keşfedenlerdendi.
    daha bunun gibi bir çok örnek var vaktinizi fazla almak istemem.


    'Işık Doğu dan Yükselir' (Ünlü Türk ve Müslüman Bilim Adamları) diye bir kitap var tavsiye ederim çok faydalı bir kitap. Eserlerin el yazmalarının da Avrupa da hangi kütüphane de tutulduğunu da belirtmişler.


    -Çocukarımız elbette okumalı, fakat manevi konulara vakıf olunmadığın da ise farklı sonuçlar ortaya çıkabiliyor.

    ALLAH c.c. diyen kişi mermere geçirir dişi, ALLAH c.c. demeyen kişi muhallebi yerken kırar dişi.


    Hatsan mod 87qe vortex 5.5mm
    Zoraki HP-01-02 4.5mm

  • Dinimizi öğrendiğimiz zaman bu günki iktidarla, tarihimizi öğrendiğimiz zaman senelerdir okuduğumuz okul kitaplalarımızla geçinemeyiz.
    Herkesle güzel geçinecek bir bir hal çersi yok mu.