Hatsan Dominator 200W Elite Dürbün

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Hatsan Dominator 200W Elite Vortex tüfeğim var. Alalıla da uzun zaman olmadı. Bir süre mekanik nişangah ile kullanacağım. Mekanik nişangah kullanmayıda seviyorum ama Optik nişangahın da ayrı bir zevki vardır. Almak istediğim Dürbünü aşağıdaki linkte belirttim. Ayak olarakta Hatsan Protector düşünüyorum. Kullananlar anladığım kadarıyla memnun bu ayaktan. Ayağın dürbüne olmaması gibi bir durum söz konusu mu? Anladığım kadarıyla boğaz çapı ve kanal genişiliği ölçüleri uyumlu olması gerekiyor. Ön mercek çapının 40 olması sorun teşkil eder mi? Çünkü ayağın yüksekliğiyle bir bilgi görmedim. Bu dürbünü kullananlar memnun mu?


    Ayrıca aynı fiyat düzeylerinde veya daha düşük fiyatlarda iyi dürbün önerileriniz var mı?


    Hawke Vantage 3-9x40 AO Tüfek Dürbünü (Mildot)
    https://www.aksuav.com.tr/default.asp?git=9&urun=3585

  • Hatsan protector ayaga gerek yok. Tek parca bir ayak yeter. Hatta bu gucte tufege iki parca ayak bile olur. 13 fpe gucunde bir tufek ile etkili olarak 50 m civari atis yapabilirsiniz. 4x basit bir optikde yeterli olur fazla para kacirmayin. FT yapicam derseniz zaten alacaginiz 9x optikte isinizi gormeyecektir. Alacaginiz ne oldugu belli olmayan Hatsan ayak fiyatina orjinal Gamo 4x32wr optik alin, ayaklari ile beraber geliyor.

    Benelli M4, Fabarm Sat8, Benelli Supernova

  • Bu dürbünü kullanan biri olarak, üzerindeki dotlar uzun mesafelerde yetersiz kalıyor. Kalite olarak güzel bir dürbün fakat 100 mt ve üzerine atış yapmayı planlıyorsanız hedefi hesaplamakta biraz zorlanabilirsiniz.

    Cometa Fenix 400 Compact Star 5,5 mm

    Hatsan Mod 135 qe Wortex 5,5 mm + Yatagun Dampa + Hawke Vantage 3*9*40 AO

    Hatsan Nova Compact LW 5,5 mm (M.Ekiz Reg) (SATILIK)

    Kral Bigmax X 6.35 + Hawke Sidewinder 8*32*56 20x Half Mildot (SATILIK)

    Effecto Px 5 Pro 5.5 Lamine Kundak

  • @Komser
    Görüşlerin için teşekkürler. Forumda bazı konularda bu silah için kolay ayar bozduğu söylendiği için ayak düşünmüştüm. Ayar bozmasından daha önemlisi ise dürbünün zarar görmemesi.


    @Ramazan B.
    Atış yapmayı planladığım Max mesafe 100 m. Daha uzak mesafelere tüfeğin yeterli olabileceğini düşünmüyorum zaten.