Hatsan Turcar Dürbün Önerisi ?

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Merhaba konu daha önce açıldımı bilmiyorum açıldıysa kusra bakmayın sorum şu olcaktı kendime hatsan turcar aldım başlangıç olarak internetteki araştırmalarımda bu tüfeğin fiyat performans açısından iyi olduğunu destekledi benim sorum başlıkdaki gibi ve ekstradan pellet sorum olcaktı.ilk sorum 50 metre civarında atış yapabilceğim fiyatı uygun bir dürbün önerebilirmisiniz 250 tl ye kadar çıkarabilirim ama en az ve iyi olanı tercih ediyorum ikinci sorumda vurduğunda çabuk erimeyen delici özelliği yüksek olan 5.5 mm lik pellet önerebilirmisiniz şimdiden teşekkür ederim

    Mesaj defa düzenlendi, son düzenleyen TacticalWolf ().

  • Delici pelet gamo pro magnum , durbun olarak herhangi bir 3-9x32 durbun ve Zetax üstadin montaj sitili ile baglayacaginiz tek parca durbun ayagi.
    6 ay boyunca striker edge mi bu sekilde kullandim, zerre sorun yaratmadi optik konusunda.

    Benelli M4, Fabarm Sat8, Benelli Supernova

  • Peki ayak genişliği kaç olmalı turcarda bu optimanın 3-9x32 dürbününü buldum 2 çeşit ayak genişliği var 11 mm ve 22 mm hangisi olmalı ?

  • 11m olur, 22 mm yuvasi yok turcarda

    Benelli M4, Fabarm Sat8, Benelli Supernova