Hercules mi bt65 mi almalı

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Merhabalar,daha önceden arkadaşımın tüfeğiyle baya bir atış deneyimim var,eh artık bende kendi pcp mi almak istediğim için üstadlara sormak istedim.herculesi mi tercih edersiniz yoksa bt65 elite mi?
    İkisi arasında aşırı bir fark varmıdır?
    Bt65 in az çok kuvvetini biliyorum ama tatmin etmeme gibi bir söz konusu olabilir mi? İkisinin artıları eksikleri nedir üstadlar?bu kadar soru sorduğuma bakmayın sadece aklımdaki sorulara cevap olacak bir yazı yeterli :) TEŞEKKÜRLER

  • Güç,, isabet ve istikrar olmadıkca tek başına birsey ıfade etmıyor...Tavsiyem isabet istikrar için kendınden dahili regülatörlü,,Yeni nesil yeni teknolojı,,yarı otomatik bir pcp almanız yönünde olacaktır


    Kral Np01... 4.5 - 5.5 ;tacli#  2.5-10x50 Sf


  • .25 istiyorsan , nova 6,35 i alabilirsin ya da predatorun .25 ini bekliyebilirsin bence. stabilite , isabet ve güç bir arada olur.

  • genel olarak uzun mesafe için düşünüyorum hocam dediklerinize bakarsak nova uzun mesafe için bt65 ten daha iyi diyebilirmiyiz?

  • Uzun mesafe atışı için nova tavsiye edeni de ilk defa görüyorum. Ayrıca konunun başlığı hercules mi, bt65' mi ancak tavsiye edilen yarı otomatik, gayet enteresan.

    bt65 sb-w-lw 5.5mm 80-87 Joule.

  • HPI Hocam grupta birkaç yazınıza denk geldim baya bilgili birisiniz,sizinde fikrinizi almak isterim :)

  • Öncelikle ne istiyorsunuz, pcp için gerekli imkanlara sahip misiniz, scuba dolduracak yer var mı bulunduğunuz yerde, yoksa sadece pcp pompası mı kullanacaksınız, sizin için isabet mi daha öncelikli yoksa güç mü, hangi kalibrede tüfek istiyorsunuz? Beklentilerinizi söylerseniz daha isabetli tavsiyede bulunulabilir.

    bt65 sb-w-lw 5.5mm 80-87 Joule.

  • İsabet vede güç ikisininde zirvede olmasını beklemiyorum zaten ama ikisininde iyi ve ortalama bir seviyede olması benim için kafi.kalibre olarak darp gücü yüksek olan kalibre tercih edilebilir, birşeyleri vurarak parçalamak hoşuma gidiyor :D ama tabi kalibre mesafe ve isabete etki edecekse darp gücü o kadarda önemli değil.ayrıyeten scuba tüpüde alacağım doldurma imkanım var,teşekkürler ilginiz için.

  • Ağır tüfek beni yormaz diyorsanız tarif ettikleriniz hercules 6.35' i işaret ediyor. Ancak bu tüfekte bazı sorunlar var. En güçlü atışları 220 bar civarında yapmaktadır fabrika çıkışı haliyle. Dolayısıyla hedefteki vuruş noktanız tam dolu tüple atışa başladığınızda önce bir miktar üst vurmaya başlayacak sonra gittikçe alt vurmaya başlayacaktır. Güç olarak ince mehmet 42 gr ile max 107 joule' yi görebilirsiniz ki bu güç fx boss 7.62 ile aynı hatta bir miktar fazla. Yani big bore sınıfı güç ile atış yapacaksınız yalnız bu gücü 220 bar civarı üretiyor tüfek. Ancak fazla isabet beklemeyin. Daha yüksek basınç yada daha düşük basınçta bu gücü yakalayamazsınız standart haliyle. Yada bir adet bt65 6.35 alırsınız. Yaklaşık 75-80 joule küçük modlamalarla enerji alırsınız. Üstelik H&N barracuda 31gr ile de oldukça isabetli atışlar yaparsınız. Bt65 5.5 kullanmama rağmen bence bt65' in kalibresi 6.35' tir. Seçim sizin. Uğraşmaktan hoşlanmıyorsanız hercules alın. Hayır söküp takmak hoşunuza gidiyorsa bt65 alın. Yada benim için isabet önceliklidir diyorsanız at44 serisinden bir tüfek tercih edin.

    bt65 sb-w-lw 5.5mm 80-87 Joule.

  • anladım hocam teşekkür ederim detaylı cevabınız için :) zaten ben kendi görüşüm olarakta kısmen bt65 i tercih ediyordum ama şimdi işi ehline sormak en mantıklısı :)hatsanla konusayım 6.35 mm sitesinde göremedim bir sorayım bakalım.

  • Hatsan olarak düşünmeyin kralın da çok güzel tüfekleri var. Ben sadece örnek verdim.

    bt65 sb-w-lw 5.5mm 80-87 Joule.

  • 6.35 özel bir kalibre. Herkes bu kalibreyi kullanmaz.

    bt65 sb-w-lw 5.5mm 80-87 Joule.

  • avsiteleri hakkında bilgim yok maalesef daha önce alışverişiniz oldu mu acaba? veya bilginiz var mı? :) teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için

  • aksu av en iyi sitelerden biridir tufeğimi pelletleri aksesuarları hep oradan aldım. Eğer sitedeki numaradan ararsanız stok konusunda size yardımcı olurlar

  • numarayı arayayım diye siteye gireyim dedim site çökmüş herhalde,açılmıyor...ne şans bu bizdeki :D numaralarını buldum ama meşgul çalıyor bakalım :)

  • arkadaşla konuştuk sordurtacak kendisi.bu arada quiet energy tavsiye etmedi sustu rucu çok daha iyi iş görür dedi kendisi bu konuda sizin görüşleriniz nedir acaba? :)

  • Aksu avdan verdim siparişi,bugün kargolayacak arkadaş.bt 65 elite lw 6.35 mm aldım hayırlısı olsun :)