Turkeypost kargo yardım

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Aliexpressten tüfek aksesuarlari siparisi vermek istiyorum.15 gün önce dürbün siparişi vermiştim.Malum gelmesi cok uzun sürüyor. turkeypost kullanan saticilari aradim fakat bulamadim.Sizin bildiğiniz önerebileceginiz saticilar varsa burdan paylasabilir misiniz?

  • Daha denk gelmedim havali aksesuarini gec normal urunelrde bile goremedim. Goren paylasirsa bende takipteyim. Gerci artik diger kargolarda hizlandi. Asil hizlanan ptt. Yeni sisteme gectiler sanirim. Yil ici bir donem 1-2 ay gelmedi ksrgolar sonra 15-20 gunde gelir oldu.

  • chine post air mail seçin kargoda, 15 günde geliyor 10 günde geldiğide oldu (Paket 1 Haftada Türkiye ye geliyor ; 1 Haftada da ptt kargo ulaştırıyor :) ) ,satıcının kullanıcı yorumlarına ve puanına bakarak alırsanız daha güvenli olur. Profili düşük satıcılara bulaşmayın bence ! Son olarak chine post air mail seçerseniz ki çoğu satıcı standartta bunu kullanıyor ; baştan sona 'ptt kargo takip ekranından' takip edebilirsiniz kargonuzu

    ATA Venza .12cal evil.png +;tuftabV#
    W̶e̶i̶h̶r̶a̶u̶c̶h̶ ̶H̶W̶1̶0̶0̶ ̶T̶ ̶F̶S̶B̶.̶2̶2̶
    V̶e̶c̶t̶o̶r̶ ̶C̶o̶u̶n̶t̶e̶r̶p̶u̶n̶c̶h̶ ̶6̶-̶2̶5̶X̶5̶6̶ ̶F̶F̶P̶
    ̶V̶e̶c̶t̶o̶r̶ ̶S̶e̶n̶t̶i̶n̶e̶l̶ ̶6̶-̶2̶4̶X̶5̶0̶ ̶E̶-̶S̶F̶ ̶
    ̶H̶a̶t̶s̶a̶n̶ ̶M̶o̶d̶ ̶1̶2̶5̶ ̶S̶n̶i̶p̶.̶ ̶V̶o̶r̶t̶e̶x̶ ̶5̶.̶5̶ ̶
    ̶O̶p̶t̶i̶m̶a̶ ̶3̶-̶9̶x̶4̶4̶E̶
    ̶K̶r̶a̶l̶ ̶P̶u̶n̶c̶h̶e̶r̶ ̶B̶r̶e̶a̶k̶e̶r̶ ̶S̶ ̶B̶u̶l̶l̶p̶u̶p̶ ̶5̶.̶5̶ ̶
    ̶B̶S̶A̶ ̶D̶e̶e̶r̶h̶u̶n̶t̶e̶r̶ ̶8̶X̶3̶2̶-̶4̶4̶

  • bir de bu satıcılarda, 3-4 madalyalı olanlar var, 3 tane elmas olan var. elmas olanlar mı daha kaliteli yoksa madalya olanları mı tercih etmeliyiz.

    Cometa Fenix 400 Compact Star 5,5 mm

    Hatsan Mod 135 qe Wortex 5,5 mm + Yatagun Dampa + Hawke Vantage 3*9*40 AO

    Hatsan Nova Compact LW 5,5 mm (M.Ekiz Reg) (SATILIK)

    Kral Bigmax X 6.35 + Hawke Sidewinder 8*32*56 20x Half Mildot (SATILIK)

    Effecto Px 5 Pro 5.5 Lamine Kundak

  • Dün gece cok aradim fakat bi sonuc cikmadi.turkeypost kullanmalari icin birde mesaj atmayi denicem.Belki kullanmaya başlarlar.