Yivsiz tüfek ruhsatı

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Son tüfeğimi alırken işten zor bela yarım saat erken çıkıp yivsiz satın alma belgesi için koşturarak gittiğim ruhsat şubede saat 16:45 de memur arkadaş kapıdan girdiğim anda yüksek sesle "Haydaaaa" dedi. "Kesinlikle alamayız evrağını, mesai bitti" dedi.


    Normalde daha erken geleceğimi ama önemli bir iş çıktığı için ofisten çıkmamın beklediğimden uzun sürdüğünü, evrağımın hazır olduğunu, tek yapacağının evrağımı alıp dosyaya koymak olduğunu, isterse evrak masasında durup sabah dosyaya koyabileceğini söyledim. Mesai saatleri içinde işyerimden ayrılıp buraya gelmenin benim için çok zor olduğunu , evrağımı alırsa sevineceğimi belirttim


    Arsa bağışlıyormuşcasına bir tavırla "neyse hadi ver bakalım ver, napalım vatandaşı kıramıyoruz" diyince dayanamadım "zaten saat daha 17 olmadı vatandaşı kırmaya hakkın da yok" dedim. "Ben bu evrağı almazsam almam, bana kimse karışamaz" deyince uzatmadım konuyu teşekkür edip çıktım. Özetle durum ne yazık ki çoğu yerde aynı.

    çok güzel özetlenmiş....


    birçok denilecek şey var fakat öyle bi duruma geldikki... Artık susuyoruz!

    Hatsan Nova Tactical 5.5mm (0916-20010) + Leupold 6-24x60 Mark4 ;tufey#


    Hatsan Mod 75 5.5mm (1113-08182) + Ansar 3-9X50 ;tufey#


    Hatsan At-44 Long Qe Bullpup RG SE (0814-20794) + Beileshi 6-24X50 ;tufey#


    Kral Puncher Maxi 5.5mm W (15-P1448) + Bushnell 4-12X40 ;tufey#


    Kral Puncher Pro 5.5mm (16-P1661) + Leupold 6-24X60 ;tufey#


    Zoraki Ultra Hp 01-02 (00138) 4.5mm + Reddot £tabanxalı$


    [Resim Engellendi: http://www.imgim.com/npkvwl.png]

  • Arkadaşlar arkadaşımızın başına gelen bu olayı gerçekten eserleri kınıyorum. Fakat bir de şu açıdan bakalım. Elinde imkan olan insanların çoğu bu imkânı ( ne olursa olsun makam, rütbe, para,mal,araba vs vs) kendi zaafından dolayı bir tahakkuk, ağalık, zorbalık aleti olarak kullanabiliyor. Askerde rütbelerini kötüye kullananlar olduğu gibi Bakan koltuğuna oturanlar, ve hatta tüfek üretenler bile güç ellerinde olunca istibdad ve zorbalık yapabiliyor. Mesela bu hobimiz bizim imkanlarımıza göre epey pahalı idame edilebilirken bizden daha üst seviyede gelir sahibi ülkelerde O marka tüfekler daha ucuz satılıyor. Neden? Taş yerinde mi ağır yoksa? Siz o polisi bir kez görürsünüz ama bu hobi alanında sürekli yeni bir ürünle karşılaşırsınız ve ABD vatandaşının iki katı para ile. Umarım hatsan ve kral gibi firmalara da bu derdimiz ulaşır... Vesselam....

    SELAMUN ALEYKÜM

  • Yazım hatası olmuş eserleri değil esefle kınıyorum olacaktı. Otomatik düzeltme kurbanı olduk.

    SELAMUN ALEYKÜM