Zoraki 917 Kurusıkı

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Herkeze iyi forumlar bu sorumu kurusıkı tavsiyesi başlığına yazdım ama farklı yorumlar gelince buraya yeni konu açmak istedim videoda izlediğim kadarıyla silah hoş ve kolay sökülüyor takılıyor kullanan varsa öneri almak istedim tekrar herkeze iyi forumlar

    Harici İçerik www.youtube.com
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

  • Zorakinin kurusıkıları bence diğer markalara kıyasla oldukça kaliteli, konuyu ilk açtığınız yerin ilk sayfasında detaylıca bahsetmiştim.Bu silahı Enes kardeşiminde bahsettiği gibi kabaca sökülmesi oldukça kolay.Ancak merak edip dahada detaylı sökmeye çalışırsanız toplamanız pek mümkün olmayabilir... F92 kasa kurusıkılara kıyasla kesinlikle daha karmaşıktır ancak o karışıklılığının hakkını fazlasıyla verebilecek kadar sorunsuzdur.Amacım göklere çıkarmak değil ancak kullandığım süre boyunca saat gibiydi.Dezavantajı yok mu ? Kesinlikle var.Siyah üst kapağının kaygan bi yapısı yok bundan dolayı tırnağınızla bile çizseniz izi belli ediyo çoğu silince geçiyo ama derinler kalabiliyor.

    - Hatsan Nova Compact 5.5mm - Vector Optics Sentinel 10-40x50

    - Hatsan Mod 125 Vortex 5.5mm- Hawke 3-9x40AO

    - Zoraki HP-01 Ultra 4.5mm - Bsa 8-32x40AO



    - Ruger P85 9mm
    - Tariq 951 9mm
    - Umarex Smith Wesson Combat
    - Ekol Voltran ASI -Full Automatic-
    - Canas Magnum 9mm -Full Automatic-


    '' Silahının dolu veya boş olması değil, arkasındakinin akıl dolu bir insan olmasıdır asıl önemli olan.''