HATSAN MOD 250XT TAC BOSS İNCELEMESİ

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Evet arkadaşlar sipariş ettiğim havalı tabanca geldi. Ben dün gelmesini bekliyordum ama bugün geldi. Sağlık olsun. Gönül isterdiki video olarak göstereyim ama kameraya çıkmayı pek sevmem bu yüzden fotoğraflı olarak incelemesini yapacağım. Umarım beğenirsiniz.
    İlk önce kargo tam olarak iki günde elime ulaştı ortalama bir süre diyebiliriz. Kargo paketini bilgilerim olduğu için yırttım kusura bakmayın mağazanın paketlemesi gayet güzel fakat paketi açtığımda ürünün paketi biraz kırılmıştı buna rağmen üründe bir çizik dahi yoktu tam biraz kırıldım derken aldıklarıma ek olarak 2 tane co2 tüp göndermişler yine sevindim. Paketteki hasarda muhtemelen kargo kaynaklı bu yüzden mağazaya kızmadım. Fakat paketteki 90 gün garanti olayı beni biraz kıllandırdı umarım bir sorun olmaz garanti ile. Ürünle olan ilk izlenimime gelecek olursak ağırlığı çok hoşuma gitti. Elinizde gerçek bir silah tuttuğunuza inanabilirsiniz. bir diğer yandan da tetiği birazcık ağır fakat striker edgede (bendekinde biraz ağırdı) alışmış olduğum için çok bir sıkıntım olmadı. Tabancanın üstündeki geze bakacak olursak sağa ve sola oynayabiliyor (mantığı tam olarak anlamadım). Arpacık ise fiber optik yeşil yapılmış. Bence ürünün en güzel yeri şarjörü olabilir fakat ömrünü deneyip göreceğiz. Şarjör ful metal ve co2 tüpleri takmak için alttaki vidayı alyan anahtarı ile sıkmanız gerekiyor. Bu arada şarjörü tutmak için silahta küçük bir mandal var. Gelelim güvenliğe... silahta bir de emniyet mevcut
    Şimdi gelelim eksi yönlerine:
    - Öncelikle silahın namlusu tuttuğunuzda çok çok hafif oynuyor fakat bu isabeti etkileyecek bir sorun değil aynı şekilde sürgü yeride oynuyor muhtemelen sökümünün orjinaliyle aynı olmasından kaynaklı bir sorun.
    - Kabul ediyorum tetiği biraz sert
    - Gezde fiber opttik olsaymış iyi olurmuş
    Fakat bu eksiler beni silahtan soğutmadı. Çünkü biliyorum ki ben bu silahı sadece "195" tl ile aldım. Yani bütçem gerçekten düşüktü. Ve beni performansıyla gayet eğlendirdi ve memnun etti.
    Ekol s66 ile karşılaştırınca bana göre görseli gayet iyi diyebilirim. Sırf krom kaplı ve metal diye isabetsiz bir silah alınmaz kanımca. Bu arada unuttum silahı İzmir av marketten aldım. Link:http://www.izmiravmarket.com/H…VALI-TABANCA,PR-6708.html Kargo takibi ile bir sorunum oldu arayınca hemen hallettiler. Onlara burdan teşekkür ediyorum. Açık alana ilk çıktığımda grupman testlerini yapacağım. Ürün ile ilgili istediğiniz fotoğraf olursa söyleyin atarım. İyi Günler.



  • hayırlı olsun iyi eğlenceli atışlar dilerim.

    Hatsan Nova Compact Lw Qe 5.5 Optima 3-9x44e
    Daisy Powerline 008 Havalı Tabanca





    Söz ola kese savaşı
    Söz ola kestire başı
    Söz ola ağulu aşı
    Yağ ile bal eyleye bir söz

  • hayırlı olsun.

    Cometa Fenix 400 Compact Star 5,5 mm

    Hatsan Mod 135 qe Wortex 5,5 mm + Yatagun Dampa + Hawke Vantage 3*9*40 AO

    Hatsan Nova Compact LW 5,5 mm (M.Ekiz Reg) (SATILIK)

    Kral Bigmax X 6.35 + Hawke Sidewinder 8*32*56 20x Half Mildot (SATILIK)

    Effecto Px 5 Pro 5.5 Lamine Kundak

  • Güzel günlerde kullanın. isabetli atışlar...

    Hatsan Nova Tactical 5.5mm (0916-20010) + Leupold 6-24x60 Mark4 ;tufey#


    Hatsan Mod 75 5.5mm (1113-08182) + Ansar 3-9X50 ;tufey#


    Hatsan At-44 Long Qe Bullpup RG SE (0814-20794) + Beileshi 6-24X50 ;tufey#


    Kral Puncher Maxi 5.5mm W (15-P1448) + Bushnell 4-12X40 ;tufey#


    Kral Puncher Pro 5.5mm (16-P1661) + Leupold 6-24X60 ;tufey#


    Zoraki Ultra Hp 01-02 (00138) 4.5mm + Reddot £tabanxalı$


    [Resim Engellendi: http://www.imgim.com/npkvwl.png]

  • Öncelikle Hayırlı olsun. bu silahtan bende de var namlu uzun diye tercih ettim metal olması gerçeklik hissi veriyor. fakat atış konusunda isabetli değil hedefin hep üstünden vuruyor arpacığı havaya kaldırman gerekiyor ben arpacığı çıkarıp altına 4.5mm bb mermisi koydum tam oldu artık hedefin ortasından vuruyorum. 20 metre ilerideki 15-20cm hedefi vuruyorum fakat mermi hızı düşük merminin gidişini rahatlıkla görebiliyorum fakat 20 metre sonunda fazla düşüş olmuyor en fazla 5cm.

    HATSAN Mod 250 XT ve Hatsan Mod 99 sas quattro 5.5mm

  • silahinizin yukari vurusunun tam geze denk geldigi uzakligi bulsaydiniz daha iyi olmaz mıydı yukari vuruyorsa demekki hala mermi yukseliste daha dususe geçmemiş siz yukseliste oldugu mesafeyi dusus mesafrsi olarak ayarlayinca zaten artik dususte oldugundan sifirladiginiz menzilin otesi hep düşüş menzili olmuş.

    agt Havalı Hobiler agt

  • silahinizin yukari vurusunun tam geze denk geldigi uzakligi bulsaydiniz daha iyi olmaz mıydı yukari vuruyorsa demekki hala mermi yukseliste daha dususe geçmemiş siz yukseliste oldugu mesafeyi dusus mesafrsi olarak ayarlayinca zaten artik dususte oldugundan sifirladiginiz menzilin otesi hep düşüş menzili olmuş.

    Bende öyle düşünmüştüm fakat geze denk geldiği nokta çok uzak yani hiçbir zaman o kadar uzaktaki hedefe atmayacağım için bu hamleyi yaptım. şu an 5 ile 10m arasındaki hedefleri rahatlıkla vuruyorum düşüş çok az 1cm ve altında oluyor. sabitleyip bir çok kez denedim zaten amacım nokta atış değil 5-10m den 3-4cm gruplama yapsam yeter benim için.

    HATSAN Mod 250 XT ve Hatsan Mod 99 sas quattro 5.5mm