En güçlü ve gerçekçi havalı tabanca önerisi

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Peki senin swis arms 1911:de aynı mantıkla çalışıyor sanırım dimi..

    Valla abi ben memnunum cok iyi cok gercekci

    Menzil olsun calisma olsun guzel tabanca gucude iyi

    Orjinal barabillinin ust sürgüsü kuruluyken

    Dikine duz bi zemine konuldugunda horoz gibi duruyorsa bende alabilirim bi tane ?

    mod 135 qe vorteks Browning 3-9x40 ;avci;


    Sarsılmaz Cobra 12ga. pompalı
    Huğlu kooperatif 12ga. Otomatik
    Çiftsan Süperpoze 12ga.
    Çiftsan çifte 16ga.

  • hocam ne kadar bi fiyat dusunuyorsunuz ?

    mod 135 qe vorteks Browning 3-9x40 ;avci;


    Sarsılmaz Cobra 12ga. pompalı
    Huğlu kooperatif 12ga. Otomatik
    Çiftsan Süperpoze 12ga.
    Çiftsan çifte 16ga.

  • Harici İçerik youtu.be
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.


    Linkteki üründendir 4,5mm bb atar Yeni nesil Kwc Beretta M92 modelidir. Eski modellerle farkları; yeni nesillerde sarjor orjinal tabancadaki gibi duz biter eski nesillerde ise sarjor ün altı çıkıntılıdır, tabancanın seri atış ve tekli atış ayar yeri eski nesillerde emniyet mandalinin 3 aşamasında iken yeni modellerde emniyet mandalindan bağımsız olarak kundagin sag kisminda gizli ve ayri bir yerde konumlanmistir, bu eski modellerde seri atışın pimindeki arizalanma sorununu ortadan kaldırmıştır. 1tüp 3,5şarjor tekli atış ve 1tüp ile seri atışta 3 sarjor atis yapilabilmektedir. Full metaldir 1085gramdir orjinal tabanca ile sökümü dahil herşey birebirdir. Kutusunda aksuavdan faturası ile ilgili bir yanında 2co2tup ve 250bb ile kargo dahil 500TL olarak satıyorum. Egerki isteyen olursa ayrica taktik atis eldiveni ve ozel fermuarli sert yuzeyli ici 3d süngerli taşıma çanta ile hepsini kargo dahil 550tl ye verebilirim.

    Ilgilenler 0542 420 4402 nolu numaramdan ulaşabilirler ve whatsapptan istenildiği gibi fotoğraflar çeker gönderirim.

    agt Havalı Hobiler agt

  • swiss arms 1911 blowback havalı tabancam var gayet memnunum ama işlerimin yoğunlugundan fazla kullanamadım satmak istiyorum ilgilenen varsa referansım vs. var iletişime geçebilirsiniz.

  • listedeki walther ve daisy hariç hepsini kullandim bb atmak istiyorsan makarov pm 40 pellet atmak istiyorsan cz p09 8+8 blowback olanı alın memnun kalırsınız. P320 kesinlikle almayın Sig Sauer markasını neredeyse 3 modelinide sonra 2 ayda denedim hepsi ariza yada bur takim sorunları mevcut aman uzak durun sig sauer in havalilarindan, cz 75 p09 blowback 8+8 sarjor yazacak karistirmayin cz p09 un bb atanida var. F92ler airsoft dan farksiz ne attigi yer belli ne güç var. Colt 500kusur tele fiyatini hak etmiyor bb atan bir tabanca icin lux pahaliliginda sadece gerceginin nami var havalida adı var hic bir seyi hosuma gitmedi tabancayi elinde sag sola salliyorsun ti git mingir sesler çıkıyor. Özetle bb atacaksan hem gercekci olsun diyorsan pm40
    2455-188ebcdf-large.jpeg2454-96766e09-large.jpeg2452-81e4aa58-large.jpeg2451-317d6786-large.jpeg2450-5217d8e6-large.jpeg

    kesinlikle katılıyorum

  • Beğendiğiniz alacağınız silahı siz yinede iyi inceleyin hangisini alırsanız alın aynı güçte aynı çalışma prensibinde olmayacak. Siz teknik verileri iyi inceleyin ir çok tanıtım videosu izleyin ve karar verdiğiniz silahın ne tür tipik sorunları olduğunu araştırın. Ben size " Colt Single Action Army 45 US Marshall 7,5" Limited Edition" tabancanın tipik bir sorununu söyleyeyim forumda da daha önce konuştuk co2 tüp yuvasındaki oringlerin orada gaz kaçağı oluyor. Forumda bir arkadaşta vardı ismi aklıma gelmiyor şuan gelince yazacağım kendisiylede görüşüp fikrini alın derim. Yok ben bunu beğendim her seferinde ben horozu hareket ettiririm diyorsanız o sizin bileceğiniz şey tabiki.

    Yalnız horozu çekerken çıkan ''klik'' sesi çok güzel :)

  • Merhaba

    Havalı tabanca olarak ilk önce bende Ekol S66 havalı tabanca modeli ile başlamıştım. Tabi ki fiyatı diğerlerine göre uygun olduğu için tercih ettim. Onda biraz acemilik attıktan sonra Kwc Sig Sauer SP2022 modelini denedim ve çok memnun kaldım. Fiyatına göre çok iyi bir havalı modeli. Görünüş olarak da gayet iyi duruyor. Atışlarıda gayet etkiliydi. Bu cimrilik nereye kadar :) dedim ve son olarak şimdi de kullandığım model Umarex Glock 17 modelini aldım. Herşeyi ile tam olarak tatmin ediyor Görüntü olarak glock olması zaten beni en fazla çeken tarafıydı.

    Kamp Seti

  • Merhaba arkadaşlar,

    Konu hakkında bende tecrübelerimi paylaşmak isterim. Havalı tabanca almaya ilk başladığımda çok kafam karışmıştı hangisi güçlü hangisi isabetli derken doğru olmayan bir kaç seçimde bulundum kaçınılmaz olarak. Sonra kendi beklentimin en çok tahribattan yana olduğunu anladım, bu anlamda gücü en kayıpsız veren ve namlu boyları sebebi ile de daha da kuvvetlendiren toplu (6patlar) tabancalara yönlendim ki sonunda doğru silahı buldum. En fazla gücü istiyorsanız toplu ve bilyeli modellere bakmanız gerekiyor. Öneri isterseniz kesinlikle Dan Wesson "6" öneririm. Hem çok güçlü hemde en şık namlu boyuna sahip olanıdır "6" lık olan.

    Saygılar

  • Toplu tabancalarda yiv Yok biliyorum yiv olmayan havalı tabancalarda güç ve tahribat hiç bir zaman yivli havalilar kadar olamaz,namlu boyu aynen belirleyicidir aynı tabancanın yivlisi olsa o zaman farklı olacaktır

    Bu konudaki farklı düşünceleri olanlar buyursun

    crosman 2240 ( .22 cal. ) air rifle

    Barska 1,5-4,5*26 scope

  • Aynen ustad yiv yok o nedenle hava akımından etkilenir ve sapmalar olur yani bilyede isabet daha düşüktür, fakat benim anlatmak istediğim yivli olan tabancalar palet(pellet) atar ve palet mermiler bilyeler kadar dayanıklı olmadığından tahribatı daha düşüktür. Uzun bir süre deneyimledim bu durumu ama çok tecrübeli arkadaşlarımız da vardır belki fikir verirler.

    Saygılar

  • Çelik bilya arttığından dir o , yivlisi fps olarak yivsiz in gücünden 2 tık daha güçlü olursa o açığı da kapatır hem isabet hemde tahribat daha fazla olur

    crosman 2240 ( .22 cal. ) air rifle

    Barska 1,5-4,5*26 scope

  • Yivli namlu çoğunlukla isabet için tercih edilir. İhtiyacınız hasarmı isabetmi önce o belirlenir sonra seçim yapılır. Bilye atan namlular çoğunlukla yivsizdir çünkü bilye yivli namlu içine zamanla zarar verir. Sonuç olarak aynı fps değerinde bb bilyenin tahribatı palete göre daha fazladır, bununla alakalı İnternette detaylı videolar mevcuttur. Aksini iddia eden ilk sizi görüyorum.

    Tekrar saygılar

  • Aaaa

    Aksini mi iddia ediyorum iyi okuyun o zaman

    Aynı fps değerindeki yivli pelet atan tabanca ile yivsiz bilya atan tabanca arasındaki tahribatı tabiikide bilya atan yapar.

    Birde pelet ağırlığı ile bilya ağırlığı bile tahribat gücünü değiştirir bu 1

    Ben pelet atan yivli 1-2 tık daha fazla fps ile atan peletin tahribatı daha fazladır dedim bu 2.

    Buradaki 1-2 tık mesela yivsiz bilya atan tabanca 300 fps ile atsın , pelet atan yivli de 350 fps atsın iki mühimmat da aynı gramaj da olsun

    Hangisi daha tahribat yapar

    Tabiiki yivli olan..

    Ayrıca bilya atan daha tahribat gücü vardır ispatı şu

    Crosman 2240 yivli tabanca tüfeğim var

    14,3 grain pelet kullanırım sert pelet crosman HP

    Birde 14,3 grain GAMO roket ucu bilya

    İki si de pelet yaptığı tahribat gamo roket in diğer pelet e göre neredeyse 2 katı tahribatı var.

    Bilmem anlatabildim sanırım

    Teşekkür ederim

    crosman 2240 ( .22 cal. ) air rifle

    Barska 1,5-4,5*26 scope

    Mesaj defa düzenlendi, son düzenleyen ayer ().

  • Bir değerlendirme yapma gereği duyuyor isem, muadil ürünleri mukayese ederim, bi araba örneğin motor hacimleri aynıdır tork farkına beygir farkına bakarım. Ben 1.6 turbo bir motor ile 1.6 atmosferik bir motor arasında farktan behsederken birinin çıkıp tamam turbolu daha iyidir de atmosferik 2000 olursa aradaki farkı kapatır gibi saçma bir yorum getirmesi ile eşdeğer bir tavırdır yaptığınız. Aynı şeyden bahseder hale gelmemiz için bazen daha mı çok sohbet etmemiz gerekiyor acaba? Neyse anlaştığımıza göre son kez saygılarımı iletiyor esenlikler diliyorum.

  • Biraz konu hortlatacağım ama piyasada bulabildiğim pellet atan yarı otomatik en iyi tabanca Ataman AP16 gibi, fazlaca pahallı ama tam bir tabanca ayarında (ölçü olarak ağırlık olarak, taşınabilirlik vs. hemen hemen bir desert eagle)

    Ataman Pcp Havalı Tabanca 5.5mm (.22 Cal.) Ahşap Kabze Uzun Namlu
    Ataman Pcp Havalı Tabanca Büyük Namlu. Tüfekler Ürünlerini Online Sipariş Edin.Ataman Pcp Havalı Tabanca Büyük Namlu. Havalı Silahlar Ürünlerini Online Sipariş…
    www.ucarav.com


    Onun dışında hatsan sortie var ancak tabanca olmaktan çok öte, daha çok tabanca kabza yarı otomatik tüfek ayarında bu:

    En ucuz Hatsan Sortie Tactical Yarý Otomatik PCP Havalý Tabanca Bozkurtav.com'da..
    Hatsan Silah Sanayi tarafýndan üretilen Hatsan Sortie Tactical Yarý Otomatik PCP Havalý Tabanca en ucuz fiyatlar ve en uygun ödeme seçenekleriyle Hatsan…
    www.hatsanstore.com