Koray Bey ile Zoraki HP Ultra ve FT üzerine kısa bir sohbet

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Bende 2008 den bugune havalı tabancalar ve tüfekler kullandım namlu kırmalı modeller olsun, co2li modeller olsun, alttan pompalı modellerolsun bir çok model ürünü tecrübe ettim. Zorakimi 2017 yılında aldım ve bunca yıldır kullandığım en iyi ürün sıralamasında bence kesinlikle ilk sırada yer alan bir üründür. Herkesin bu ürünü kullanmasını tavsiye ederim. Videoda da sizlerin bahsettigi gibi tabancanin yanında taşıma kutusu, harbisi, yağı ve ilk kez bu üründe gördüğüm fabrika tarafından yapılan atış testi verilerinin yer aldığı dokümanı ile çok güzel hazırlanmış bir paket halinde bu ürünü alabilmemiz ayrıca güzel. Mesela ben aralik ocak ayi gibi yurt dışına taşınıyorum ve yanımda tek götürmeyi düşündüğüm silahim Zoraki Hp01-2 tabancam olacak eğerki yurtdışına çıkarmakta bir sorun yaşamazsam. Ayrıca videoya eklemek istediğim namlu ucuna uygun yapılmış moderatör seçenekleri ile de atıs sesini ciddi seviyelerde azaltarak adeta tam sessiz bir şekilde atışlarımızı 4 pompa da bile yapabiliyoruz. Bende bu silah ile yaptığım atış videomu buraya eklemek istiyorum, bu ürünü almayı düşünen arkadaşlara atışları ile ilgili de fikir vermesi amacıyla.


    Harici İçerik www.youtube.com
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

    agt Havalı Hobiler agt