gamo g magnum 1250 İGT mach 1

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • ben tüfek alımında Zetax Emir bey in ve Gepard Arda arkadaşımın tavsiyelerine uydum ve çok memnunum. Size tavsiyem üstadların tecrübelerini göz ardı etmeyiniz. Paranızı maksimum fayda (fiyat performans kalite servis) sağlayacak şekilde değerlendirmenizi öneririm. Mümkünse alacağınız tüfeği omuzlayın yüzleyin, internetten yakışıklı görünür ama ele alınca hoşunuza gitmez belki, ağırlık dengesi, tepmesi, kurma zorluğu vs..

    dıana 460 magnum

  • İlk yayli tufegim stoeger x20 suppressor 4.5 mm 'di o gunlerimi unutamam lakin cok iyi tufegemi denk geldim bilmiyorum soker kurcalar oynardim hic bozulmazdi deforme olmazdı fabrika zaten yakindi hatta sokerken birgün meraktan tetigini dagitip toplayamamistim bende goturdum sagolsunlar toplayip geri vermislerdi isabeti harikaydi plastik yogunlugu fazlasiyla tok sert ve kaliteli bir tufekti ozlemiyorum degil, hele o uzerinde ki orjinal kucuk 4x32 optigi sevmesem bile takardim:))orjinal ayaklariyla bir kere dahi geri kaydigini gormemistim bir koli dolusu karisik pellettim vardi her markadan:)yanliz suan yayli diye tuttursam mod 52 T06 5.5 alirim insanı iştahlandıran lezzetli harika bir tufek hatta benim 4,5mm diana mod 52 T06 tüfeğim vardı sanki yivli tüfeğim varmış gibi hissediyordum kendimi o da ayrı bir hayal gücü olsa gerek, ahşabı,çeliği ve boyası kalitedir belkide ondan ateşli tadı alıyordum :) Birde hoşuma giden hatsan mod 100x torpedo'dur 5,5mm tüfekler iyi elden geçmiş mod 100x torpedo tüfek harika atışlar yapar bütçesi ekonomik namlusuda çok güzel bir zaman kullandım lothar walther gibi yiv set vardı tüfeğimin namlusunda.

    Mesaj 2 düzenlendi, son düzenleyen Borbayre ().

  • Birde hoşuma giden hatsan mod 100x torpedo'dur 5,5mm tüfekler iyi elden geçmiş mod 100x torpedo tüfek harika atışlar yapar bütçesi ekonomik namlusuda çok güzel bir zaman kullandım lothar walther gibi yiv set vardı tüfeğimin namlusunda.

    bu guzel yorumlariniz torpedo 150 ler icin gecerli midir? Cunku fabrika degeri 5.5 da 1000 fps olan bir tufek almayi dusunuyorum. Zaten 15 graini tahmini 600 fps civari gonderen bir kral var elimde.

  • Torpedo 150 ler mod 100x 'ten daha güçlüdür ve biraz daha sert kurulabilir tabi zamanla alışırım derseniz olabilir hatta zamanla tüfekte alışmaya başlıyor yayları sert olduğu için rodaj kısmı var belli bir zaman, iyi bir elden geçmiş mod 150 torpedo sniper da güzel işler çıkarır hatsanın her yaylı tüfeğine gönül gezdirmem mesela, sayılı modelleri kalite bakımından güzel işler çıkarıyor 150 sniper modelini tavsiye edebilirim extra güç bakımından ama en iyisi yakından görmenizi tavsiye ederim zevkinize uyar yada uymaz daha iyi karar verilir,bir zamanlar netten mod 125 sniperi görünce işte bu demiştim hatta rüyama neredeyse girecekti ve ilk yaylım olacaktı ancak bayiye gidince x20 suppressor ile arasında ciddi kalite ve süspansiyon farkı vardı ve kararımı değiştirip x20 suppressor almıştım çokta memnun olmuştum zaten çok güç diye bir tercihim yoktu yeteri kadar hızda atıyordu tercih sebebim olmuştu da bu yüzden.

  • önerileriniz için teşekkur ederim gidip direk havalı tufeği baştan aşağı incelemek ne yazık kı mumkün olamıyor çunku iş gereği amrdinde çalışıyorum burda av bayyiii yok denecek akdar az ve kısıtlıç.