Hatsan mod 135 qe 5.5mm Hiz testleri

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Hocam kaliteli bir temizleme ve bakım yağı almak isterseniz Ballistol Universalöl tavsiye ederim. Tüfeğinizin metal, plastik ve ahşap tüm yüzeylerinde kullanabilirsiniz. Fiyatı yüksektir fakat değer.

  • ballistol genel temizlik spreyi var fakat akiskan oldugu için hareketli aksamda daha cok gres tarzı birsey kullanmak istiyorum...


    Wurth silikonlu sprey var hareketli aksamlara olurmu arastiriyorum ama bulamadim henuz bilgi... ballistol vaselinne gres var birde onu origede sürebilirmiyiz acaba onuda dusunuyorum ama... oring icin silikonlu sentetik bi gres dogrusu. Vaselinne sentetik mi bilmiyorum kafam karisik anlayacagin:)

  • Hocam oringler için silikon gressler var onları kullanabilirsiniz. Silikon spreylerden farklıdır vaselin kıvamında. Ben özellikle pompa oringlerinde kullanıyorum. Tevsiye ederim.

  • bende torpedo 150 vortex var alttan kurmali oldugu icin pelleti koyup geriye cektigimde siyah yuvarlak oring o oluyor herhalde plastik var.. başka bi yerinde oring varmi bilmiyorum...


    Wurth hhs sıvı gresı alt aksam mekanizmalarında kullanmayı dusunuyorum urun detayinda oring içinde kullanilir diyor ama bilemedim... kismen sentetik yazıyor birde.

  • moly. -Sx 1105 silikon gres. Dusunuyorum sizce nasıl marka oringlere kullanılabilirmi?

  • Hocam başka işler için kullanmayacaksanız sadece namlu oringi için silikon gres almanıza gerek yok bence. Sonuçta silikon gresler pahalıdır, yaylılardaki namlu oringleride çok kolay aşınmazlar. Genel bakım yaparken sprey gres sıkmanız yeterli olur.

  • wurth hhs 2000 olabilirmi mesala...


    Silikon ve sentetik olayini anlamadim birde ayni seymi farkli seylermi karma karisik