Change.org da başlattığım kampanya.

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Merhaba arkadaşlar. Change org sitesinde akaryakıt zamlarına tepki mahiyetinde kampanya başlattım. İmzalarsanız sevinirim. Dikkat çekebilirsek ne mutlu.


    https://www.change.org/p/cumhu…on&utm_term=triggered

    Cometa Fenix 400 Compact Star 5,5 mm

    Hatsan Mod 135 qe Wortex 5,5 mm + Yatagun Dampa + Hawke Vantage 3*9*40 AO

    Hatsan Nova Compact LW 5,5 mm (M.Ekiz Reg) (SATILIK)

    Kral Bigmax X 6.35 + Hawke Sidewinder 8*32*56 20x Half Mildot (SATILIK)

    Effecto Px 5 Pro 5.5 Lamine Kundak

  • Şu ana kadar devletten gelen hiç bir şeye tepki vermeyen insanların, kampanyanıza iştirak mahiyetinde bir müspet tavır göstereceğinden emin değilim.
    1trilyon dolara yaklaşan dış borca, bütün barajlarımızın satılmasına, bütün milli fabrikaların satılmasına, Ege ve akdenizdekin18 adanın Yunanistan'a hediye edilmesine ve bir sürü rezilliğe tepki vermeyen Aziz milletimizin, akaryakıt zammına tepki vermesi, nedense bana zayıf bir ihtimal gibi geliyor.
    Bu, bir zeka meselesi olduğu kadar aynı zamanda bir ahlak meselesidir, gelecek nesillere selahiyet meselesidir. fakat neticede siyasi muhtevitatlıdır. Ve devamında siyasi bir münakaşaya ve burada girmek iyi bir fikir olmayacaktır.
    Hassasiyetiniz için tebrik ediyorum.

  • Şu döviz ve petroldeki artış resmen vatandaşa kan ağlatıyor ama elden gelen bişey yok. Herkesin ağzında bir hedef 4 liraya gidiyor 7 liraya gidiyor vs vs. Bence sınır bile yok sıkıştıkça devam arttırmaya. Birde vergiler var tabii onlarada aynı tarife.

    Cricket .22 wst


    8-32x44 AO BSA swt
    6-25x56 Vector optics FFP Counterpunch
    10-40x50 Vector optics Sentinel