At44 long lw regülatör işlemi yardım

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Merhaba üstadlar,
    Konu daha önce açıldı ise ben bulamadım affola
    Üstadlar youtube de bi abi var regülatör montajı yapıyor. Güvenilir olduğunu düşünüyorum.
    Noktaatis@yandex.com email ile ulaşabiliyor muşuz ben yazdım geri dönüş alamadım. Ustamızın telefon numarası var mı ve güvenilir mi ? Siz yaptırdınız mı önerilerinizi bekliyorum teşekkürler...

  • Burda da yapan arkadaşlarımız var benim bildiğim emrah sayar ve mustafa ekiz arkadaşlarımız takıyorlardı. Onlar sanırım yardımcı olurlar özel mesaj ile irtibat kurabilirsin.

    Cricket .22 wst


    8-32x44 AO BSA swt
    6-25x56 Vector optics FFP Counterpunch
    10-40x50 Vector optics Sentinel





  • Bilindik kisilere yaptirmak daha mantikli yoksa abuk subuk yerlerden regulator alip takmak iş değil. Sadece takmak ile bitse yine iyi, hassas ayarda gerektiriyor. Ayarida yapsaniz uzun omurlu olmuyor ayar tutmaz hale geliyor. Zamaninda Hatsan firmasinin fecaat regulatorlerinden alanlar ile sözde ithal bir markanin regulatorlerini getirtip takanlar oldu, hepsi ters geldi. İthal regulatorler sapitmaya basladi bin atistan sonra. Hatsanin olanlar daha da traji komik, kopya ettigi regulatorlerin yarisi dogru duzgun calismadi, kalan yarisida chrony sonuclarinda duzgun degerler versede, bu degerleri anca ust uste yapilan atislarda verebiliyor. Atislar arasi zaman koyunca, kacak yapan regulatorler sacmalamaya basliyor.


    Sozum meclisten disari, hatsanin malini almak, kalite kontrolden yoksun, gonderin yapariz zihniyetiyle, calisan, kopyaci ve ustelik basarisiz bir kopyaci firmanin malini almaktan baska birsey degildir.


    Zamaninda o kadar fazla sayida hatsan ateslim oldu ki, hep denedim, ha iyi cikar ha simdi yapmislardir. Hepsi fiyasko ile sonuclandi. Kubuza sabitlenince dahi oynayan namlularmi ararsiniz, yamuk namlu keplerimi ararsiniz, herseyi gectim daha delikli boru uzerine duzgun nisangah monte edemeyen bir firma ile bir daha işim olmaz. Ps guard tufegimin arpaciginin tam hizalanmasi icin 5 kez fabrikaya bizzat goturen ben, sonuncusunda da olmayinca pes edip yok pahasina satmistim tufegi.

    Benelli M4, Fabarm Sat8, Benelli Supernova

  • Hatsanın malını alanlar burda yazan artı ve eksilerini bilerek alıyor. Sizde bile bile almışsınız ha düzelmiştir diye umarak.
    Bende bilerek aldım beklentilerim çok yüksek değildi. Ben memnunum veya umduğumu karşılıyor. Şu konuda size hak veriyorum 17 yıldır seri üretim yapan 2 firmada çalıştım. Mevcut hatsan fiyatlarıyla en az % 50 daha kaliteli ürünler satılmalı diye düşünüyorum.

    Cricket .22 wst


    8-32x44 AO BSA swt
    6-25x56 Vector optics FFP Counterpunch
    10-40x50 Vector optics Sentinel





  • Çok teşekkür ederim ikisine de yazdım umarım ulaşırlar en azından güvenilir kişiler

    merhaba nereden yazdınız bilmiyorum , bana herhangibir mesaj gelmedi .
    Buradan cevap vermiş olayım, bu aralar yoğun olduğum için regülatör montajı yapamıyorum.