Bt65 SB ELITE QE ve scuba tüp

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Merhaba arkadaşlar pcp tüfek işinde yeniyim daha önceden kırmalı tüfek kullanıyordum yakın zamanda hatsan bt65 tüfek aldım ama bi konu hakkında yardımınıza ihtiyacım var yardımcı olursanız sevinirim. Öncelikle scuba tüpe kuru hava yerine azot doldurup bunu kullanırsam bi sorun yaşar mıyım? Sebebi yaşadığım ilde kuru hava doldurabilecek bir yer bulamıyor oluşumdur. Diğer sorum tüfeği aldığım bayide tüp var ama hava basarken 150 bara kadar basıyor 200-230 görsün istiyorum ama nasıl yapacağımı yine bilemiyorum bilgisi olan abilerim arkadaşlarım yardımcı olursa çok sevinirim. Teşekkürler şimdiden :)

  • Havanın %78 zaten azot yani kuru hava yerine azot kullansanız bir sorun teşkil edeceğini sanmıyorum. 200 bar azot basacak yer bulmak bence daha zor. Ayrıca tüfekte sadece azot kullanmanız performans açısından bazı sorunlara neden olabilir. Bence kuru hava kullanmanız en mantıklısı yada pcp pompası.

    bt65 sb-w-lw 5.5mm 80-87 Joule.

  • Tüpünüz ne marka ve çalışma/ test basınçları nedir bildirebilirmisiniz? Bildiğim kadarı ile kargo yoluyla tüp dolumu yapan av mağazaları var, hatta ücretsiz kargo ile çalışanı gördüm.

    "Kendini bil"


    Hatsan mod. 45 (1993 model)
    Hatsan mod 87 QE
    Hatsan Escort MPA- TS


    Kral Puncher Maxi
    Kral NP01

    Kral Puncher Nemesis


    Huğlu Effecto PX5 Pro


    Zoraki HP 01-02 light (4.5)
    Zoraki HP01-02 ultra (4.5)


    Crosman Vigilante
    KWC Mauser M712

    Gamo PT85

  • Aynen hiç uğraşmanıza gerek yok kargolayın dolum yapan arkadaşlarımıza veya av bayiine uğraşmamız olursunuz en fazla 2-3 gün beklersiniz. İtfaiyeyi deneyebilirsiniz. Yada en kötü pompa temin edersiniz bt 65 pompa ile doldurulabilir hacim itibarı ile.
    150 bar çok işinize yaramaz. Atış sayısı 15-20 ancak olur.

    Cricket .22 wst


    8-32x44 AO BSA swt
    6-25x56 Vector optics FFP Counterpunch
    10-40x50 Vector optics Sentinel