Scuba Tüp Dolum Noktaları Hk.

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Sıfır ya da üretim tarihi yeni karbonfiber tüp nereden bulabilirim arkadaşlar?

    aliexpresste 1100tl gibi bir maliyetle 6.8 lt. sıfır ve vanalı carbonfiber tüp mevcut. kullanıyorsanız tavsiye ederim.

    SELAMUN ALEYKÜM

  • aliexpresste 1100tl gibi bir maliyetle 6.8 lt. sıfır ve vanalı carbonfiber tüp mevcut. kullanıyorsanız tavsiye ederim.

    böylelikle yerli piyasada 15 yıllık tüpleri 1200-1500e satmaya çalışan kenelerden kurtulmuş olursunuz

    hem de sıfır tüpünüz olur 10 yıl test muayene zart zurt derdiniz olmaz. bu iç piyasadaki yüksek fiyat fırsatçılığının kırılması lazım.

    aslında havalı tüfek üreticisi firmalar bunları ithalat yoluyla daha hesaplı iç piyasaya sunabilirler ve böylelikle hobinin yayılması daha geniş piyasa ve daha geniş müşteri kitlesi elde etmiş olurlar. fakat ben mi ekonomiden anlamıyorum, yoksa bu firmalar mı ticareti bilmiyor anlamadım. işletme mezunu birisi olarak iş yaptığınız sektöre destek olacak her tür yatırımı desteklemek yerinizi sağlamlaştırır. fakat bu firmalar daha çok yurtdışına iyi ve ucuz mal , yurtiçine kısıtlı model kısıtlı güç geç teslim ve pahalı fiyat prensibi ile ne yapmak istiyorlar bilemiyorum. aynı şey yerli silah sanayiinde de var. mesela canik tp9 burada 3200e asker ve polise 2100e satılırken, renkli modelleri amerikada 310 dollar dan piyasaya veriliyor. garip değil mi? kimbilir amerikaya girişi 150 dollar mı 100 dollar mı ? neyse bu kadar ayar yeter. biz de işimize bakıyoruz artık ne yapalım. herkese isabetli keyifli atışlar dilerim.

    SELAMUN ALEYKÜM

  • İstanbul Büyükçekmece tarafı dolum yapan yerler biliyormusunuz acaba.

    İstanbul küçükçekmece İstanbul Havalı Silah'dan Rıdvan Yapıcı arkadaşımız yardımcı olacaktır.

  • kusura bakmayın mesajı yeni gördüm. dolum yapan Fatih Bey, öncelikle tüp yenimi diye bakıyor eğer eski ise yada darbeli ise 300bar doldurmuyor. tüplerin üzerinde üretim tarihi var sanırım ona bakıyorlar. belge istemediler. umarım faydalı olur.


    Kusura bakmayin bende mesaji yeni gordum, ayrintili bilgi icin tesekkurler.

    Es Es Es Ki Ki Ki Eski Eski ESSSSS

  • Ankarada kocatepe eat taraflarına yakın doldurma yapan, park yeri ile ilgili sorunu olmayan bir yer arıyorum, bilen var mı.

  • Konya’da Özsan av bayi dolum yapıyor fiyatı 25 tl 320 bara kadar basıyor basım süresi 1-2 saati buluyor. Yeri yeni matbaacılar sitesinin oradaki bankalar hizasında.



    Karakusher üyemizi diğer platformanlardan tanıyorum kendisi tüp üretici Güvenilir bir firma sahibi. Tüp almak isteyenler yada tüpler hakkında Bilgi isteyenler kendisine mesaj atabilir



    Herkese iyi forumlar

  • Kesinlikle bu hobide aşırı fiyat veren satıcı ve fşrmalar işi kendi aleyhlerine köstekliyorlar. Ama bakalım nolacak.