Sitemiz Yenilendi ( Sorularınız)

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • eski olmaya göre değil de mesaj sayısına göre olsa daha doğru olur zira çok eski olup katkı sağlamamış üye de olabilir. düşünsene general olmuşsun ama haberin yok.

    Kesinlikle çok doğru. Aç üyeliği kendi kendine terfi etsin. Mesaj ve açtığı konu sayısı gibi faktörler baz alınmalı.

    BT 65 SB LW QE (Comet 6-24X50)

    HATSAN MOD 33 (Optima 3-12X44)

    HATSAN MOD 35 S (gez arpacık)

    HATSAN MOD 25 SUPERCHARGER (gez arpacık)

  • Forum ilanları üzerinden açılan ilanların, satışı gerçekleştiğinde satılan kişinin bilgileri ilana eklenerek konu kapatılsın ve aramalarda bu ürünü kim almış diye ulaşabiliriz. Mümkünse seri numarası bölümü olması..

    agt Havalı Hobiler agt

    • Official Post

    Yeni üyelerden eski üyelere ve aktifliğe göre er, onbaşı , çavuş , astsubay gib gibi rütbeler versek. Bakıyorum herk s ya vip ya yeni üye. Böylece herkes kim daha eski yada tecrübeli kim daha yeni daha kolay görür. Güvenir soru sorar.

    Ewet bende üyelik tarihi ve aktifliğe göre de demiştim. bence böyle bir düzenleme hoş.olur.


    Merhaba,


    Biz onu yerine puanlama sistemi yaptık ,


    Yeni Üye 0 ile 3000 Bin puan arası

    Normal üye 3000 bin ile 15000 bin puan arası.

    Tecrübeli Üye İse 15000 bin üzeri


    Peki bu puanlar nasıl kazanıyorluyor


    Mesaj konu beğenir gibi faktörlere göre değerlendirme yapılıyor yani


    1 kişi çok faydalı bir paylaşım yaparsa 3 bin puan kapar gibi :)


    daha stabil ve daha sade olması için böyle yaptık.

  • Ama biz sonuçta havalıda olsa silahla uğraşıyoruz. Rütbe olursa insanlar daha çok bağlanır formumuza. Burada general olmuş biri burayı bırakıpta başka foruma yeni kullacı olarak başlamaz. Bence rütbe iyidir.

    Kral Puncher Pro - 5.5, Beileshi 6-24x50mm AOEG
    Crosman C11 - .177 BB Co2
    Torpedo 150 sniper vortex - .22, Browning 3-9x40
    Zoraki Hp 01-02 Ultra - .177, Bushnell 3-9x40EG, FULL SET
    Mod 125 vortex - .22, Protector+Optima 3-9x32





    İnstagram ====> ApAdamm
    Twitter ======> ApAdamm


    Mesele Vatansa, Gerisi Teferruattır..!
    Ne Mutlu, Türküm Diyene..!

  • Beni 2008den bugüne bu foruma bağlayan ne rütbe, ne üyelik statüsü, ne nam ne de başka bir statü, tanım, işaret yada sembol olmadı. Bu forumun diğer forumlardan en en büyük farkı üyelerinin havalı silahlarla ilgili sadece milyarlık harcamalar yapması olması olmadı, "alalım hepimiz turnuva tüfeği atalım tamam hobinin sonuna geldik" olmadı buradaki konular abi 150tlye ikinci el bir tüfek aldım bunu nasıl ft ye sokacak bir tüfek yaparız dedik, abi namludan çıkan sesi nasil azaltırız dedik ve moderatörler geliştirildi, dürbüne nasıl kamera bağlarız dedik ev yapımı yaptık ekledik, destekli atış için gereken malzeme lazım dedik atış sehpasını da atış yastığını da yaptık, bu forumdaki üyeler arasında yürüyen britanicalar, 10xmeydan larousse lar var(dı) arkadaşlar, biz bu foruma buraya yazmak için ayırdığımız zamanla mutlu olduk, bilgilerimizden başkaları da faydalanınca kendimizle gurur duyduk gönder 100tl ye sana da yapıyım demedi abilerimiz, birbirimizin yüzünü bile görmediğimiz insanlar için birbirimize yardımcı olmak bilgimizi paylaşmak için her firsatı değerlendirdik. Bu siteyi site yapan emektar üyeleri ve bu emeklerden doğan yüzbinlerce hiç bir forumda bulamayacağınız kadar konulardan oluşmaktadır. 1günde siteye kaç kere online olduğu verisi profilde yayinlanabiliyorsa benim profilimde günde 30 kereden az online oldu ibaresi göremezsiniz.

    agt Havalı Hobiler agt

  • Evet bu forum mevcut hali ile gayet başarılı, Rütbe vermek meselesi ise 15 yıl Silahlı kuvvetler de bulunmuş birisi olarak yalnız oraya kaydolup Terfi etmenin ne kadar yanlış olduğunu hepimiz biliyoruz o yüzden elde edilen rütbelerin ciddi bir gayret neticesinde olmasından yanayım. Bu forum ise daha çok samimiyet arkadaşlık ve usta çırak ilişkisi şeklinde devam ediyor olması çok güzel daha profesyonel bir tarz olsun desek Amatör ve samimi bir ruhu kaybederiz. Bu halinden şahsen çok memnunum arkadaşlara katılımlarından dolayı teşekkür ediyorum

    SELAMUN ALEYKÜM

  • Ama biz sonuçta havalıda olsa silahla uğraşıyoruz. Rütbe olursa insanlar daha çok bağlanır formumuza. Burada general olmuş biri burayı bırakıpta başka foruma yeni kullacı olarak başlamaz. Bence rütbe iyidir.

    Hocam görüşleriniz ve önerileriniz güzel fakat Türkiye' de hatırı sayılır 1-2 tane havalı silah forumu var ve bu forumda bu platformların başını çekiyor : ). Lakin mesaj sayısına veya alınan beğeniye göre rütbe artışı oldukça faydalı olur sanırım ...

    Vursan M92 7+1 72 Cal.
    Gamo Hunter IGT (Satıldı)

    Gamo Hunter 1250 (Satıldı)

    1.Nesil Webley Patriot (Satıldı)

    Benjamin NP XL 1100 5,5mm (Satıldı)

    Hatsan Galatian I (RG) + V.O Counterpunch 6-25x56 (FFP)

  • İyi güzel olmuş da site çok değişmiş ve sanki bir anda değişmiş ama neyse artık hayırlı olsun

  • U arada eski moderatörler işi bırakmış sorun yoktur umarım ve yeni moderatörler e de hayırlı olsun inşaallah ama ben bu yenilikleri çok beğendim genel olarak hatta o yğzden daha sık kullanıyorum şu an.

  • Yeni moderatör arkadaşlara başarılar dilerim.

    Hatsan Mod99 LE 5.5 mm + Optima 3-12x44AOE

    Hatsan Mod 135 QE 5.5.mm + ?

    Hatsan Galatian 5.5 mm + ?

    Zoraki HP 01 Ultra 5.5mm + Stoeger 4x32
    Webley Patriot 1. nesil 5.5 mm + Tasko 3-9x40E

  • Merak ettiğimden soruyorum ; Site yenilenmeden önce Üçbin in üzerinde puan Dört yüzden fazla mesaj Altıyüz den fazla beğenim vardı hemen hemen yarı yarıya düşmüş onu merak ettim çok da önemli değil cevap vermeseniz de olur.

    '.




    ]

  • Büyük harf kullanmana gerek yok küçük harf okuyabiliyorum,


    Benim paylaşımlarım hep modifiye üzerine foruma yazık ,yoksa dörtyüz mesaja altıyüz beğeni karakaşım için verilmedi .

    '.




    ]