Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • hepımız hos geldınız arkadaslar






    Hatsan Mod 125 Sniper VORTEX 5,5


    Reximex Throne Gen2 -5,5--6,35 ;tufey#


    Spina Optics HD 4.5-27X50 FFP




    Cobra

  • Forumun eski üyesiyim ma şifremi hatırlıymadığım için tekrar üye oldum :)

    Düzceliyim, ilk havalı tüfeğimi (tuka) harçlıklarımı biriktirip aldığımda boyumdan uzundu. '79 luyum. Ankara üni dağcılıkdan başlıyan uzun süreli bir kamp ve tırmanış geçmişim var. Silah, tüfek ve bıçaklara karşı doğuştan bir tutkum var. Görünüşleri, kokuları hatta sesleri bile birer fetiş nedeni benim için. Envanter bütçenin elverdiği ölçüde dolu.

    Şanşlı bir evlilik yaptım, hanımın grupmanları benden iyi :)

    Ruhsatlar, fişekler ve bir de ufak kız çocuğu eklenince benim emektar torpido 150 yi dengeli bir psp ile değiştirmek nasip olmadı. Tam da bu nedenden tekrar üye oldum, kafamda ki soru; optik katilini revize mi etsem yoksa psp ye mi geçsem.

  • merhaba ustam hoş geldin kırmalıyı elden çıkarma bitmeyen enerji dir arıza çıkarmadığı müddetçe yalnız pcp yi de kullanmanı tavsiye ederim çok farklı bir keyfi var

  • Adminlerin yardımıyla eski nikime kavuştum hakiki ön adından kurtulmuş oldum, buradan tekrar teşekkür ederim.

    Hasan ustam uzun bir aradan sonra tekrar üye olmamın nedeni de emektarın bozulmasıydı buradan fazla konu kirliliği yapmak istemediğimden uzatmıyorum uygun bir sayfada sorularım olacak.

  • Merhabalar, foruma ve airsoft camiasina yeni girdim denebilir. İlk alışverişimi de yapacağım. Alışverişi internet üzerinden yapacağımdan güvenilir satış sitelerinden önerebilir misiniz rica etsem? Saygılar.

  • Herkese merhaba. Samsun’dan üye oldum. Havalı tüfeklere bakarken burayı buldum. Tecrübeleri okuyorum. Henüz bir tüfeğim de yok.

  • Herkese merhaba. Samsun’dan üye oldum. Havalı tüfeklere bakarken burayı buldum. Tecrübeleri okuyorum. Henüz bir tüfeğim de yok.

    Hoşgeldiniz, umarım en yakın zamanda keyifli bir tüfeğe sahip oolursunuz.

    Daystate Delta Wolf HP 0,177 - 0.25




    Discovery dürbünler

  • Hoşgeldiniz, umarım en yakın zamanda keyifli bir tüfeğe sahip oolursunuz.

    Hoşbulduk. Teşekkür ederim. bir tane buldum, Hatsan mod 125, yaylı olan, klasik diyeyim, ilk model sanıyorum, henüz kargo yapılmadı bana..gelince göreceğim..çiftini yani 2 tane mod 125'i 1000 tl ye aldım. sonra araştırınca aslında acele verilmiş bir karardı benimkisi anladım ama satıcılarda da aradığım model yoktu. Carbine modeli, o da alttan kurma ve pellet koyma yeri farklı diye onu istiyordum ama. neyse artık. en azından diyorum gelenlerden 1'ini sonra satarım ihtiyacı olan birine artık...

  • Forumun eski üyesiyim ama eski mail ve şifreyi unutunca yeniden üye olmak zorunda kaldım.

    Tokat’ta yaşıyorum ismim Ali.bende airarms prosport ve S510 var.is yoğunluğundan bir suredir çok fazla bu hobi ile ilgilenemiyordum ama pandemi sürecinde yeniden dönüş yaptım diyebilirim.Yeni ürün ve eşyalarla ilgili bu forum sayesinde bilgi sahibi olmak güzel.şimdiden hosbulduk.

  • İzmir'den selamlar

    Kısa süreli kırmalı tecrübem var. Bir süredir forumda pcpler hakında bilgi edinmeye çalışıyorum görünüşe göre seçenek çok. Geçen sene almayı düşünüp vazgeçmiştim fiyatlar can yakmaya başlamış. Sıfır/ikinci el arasında biraz kararsızım. Forumdaki ilanları inceliyorum bir süredir

  • Merhaba,


    İstanbul'dan katılıyorum. Sportif anlamda hedef atıcılığını anlamak istiyorum. En doğru bilgiye konuya ilgi duyan kişilerden ulaşabileceğimi düşündüğüm için forumdaki konuları takip ediyordum, artık üye olarak devam edeyim istedim.

  • Herkese selamlar. Bende yeni üyeyim ve Samsun Bafra'dan katılıyorum. Forum üyelerinden Samsun ve çevresinde bulunan arkadaşlar varsa tanışmak isterim. Bu hobiye yeni başladım. Hatsan Nowa Star Premium aldım. Tasko 6*24*50 dürbünüm var. Engin bilgilerinizden yararlanabilirsem ne mutlu bana.