Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
    • Official Post

    Sevgili AirGunTürk üyeleri


    Bu bölümde yeni kayıt yaptıran siz üyelerimizin, kendinizi kısaca tanıtmanızı ve merhaba demenizi amaçladık,


    Bu anlamda siz yeni katılımcımız, kısa özgeçmişinizden, havalı silahlarla ilgili deneyimlerinizden, hangi ülke, hangi şehirde oturduğunuzdan, hobilerinizden, medeni halinizden yada kendi inisiyatif sınırlarınız içerisinde kendinizden bahsedebilirsiniz..

  • Herkese merhaba

    Aranıza yeni katıldım İsmim Recep 29 yaşındayım Silivri / İstanbulda oturuyorum Havalı tüfeklere olan merakım uzun yıllardır var lisede yaylı bi havalı tüfek kullanmışlığım da var. Şimdi tekrar merakımı hobiye cevirmek istiyorum. Teşekkürler

  • Herkese merhaba

    Aranıza yeni katıldım adım SEZER 30 yaşındayım Güzelbahçe/ İZMİR de yaşıyorum. Havalı silahlara olan merakım uzun yıllardır var. Havalı tüfek ve havalı tabanca kullanmışlığım da var. Teşekkürler

  • herkese selam. ismim: halil 27 yaşındayım. havalı silahlara çocukluktan bu yana ilgim var; ancak konu ile ilgili bilgim çok az. umarım forum beni bu konuda aydınlatır. şimdiden teşekkürler :)

  • Merhabalar günleriniz ve geceleriniz ömrünüz bereketli hayırlara vesile olsun.

    Bir türlü silaha sahip olacak ortama sahip olamadığım ve canlıların silahla avlanmasının her zaman adaletsiz olduğuna inandığım için (domuz hariç) havalı silah alıp bu merakımı tatmin etmeye kara verdim .

    Ahmet Kebabcıoğlu Ankara / Yenimahalledeyim. 45 yaşımdayım. Türksatta çalışıyorum.

    Birinci sıradaki hobim Irk Kanarya yetiştiriciliği . Hem hobi hemde spor olarak bu sporlada ilgilenmek bilinçlenmek istiyorum.

    Tüfeğimi almak için acele etmiyorum. Mümkün mertebe okuyup bilinçlenip öyle alacağım.

    Şu anda Diana 460 magnum mod 54 hangisini alacağıma elime almadan karar vermeyecek durumdayım.

    AA S400 MPR FT nikko 10-50*60

    PUNCHER PRO 5,5 walter 8-32*50

    mauser k98

  • Merhaba adım Emir 18 yaşındayım ateşli ve havalı silahlara ilgim var bir adet ASG CZ-75 P07 DUTY sahibiyim. Trabzonda yaşıyorum.

  • Merhaba ismim muhammed aranıza yozgattan katılıyorum. Ateşli ve ateşsiz silahlara yoğun bir ilgim var. Aktif olarak avcılık yapmaktayım ( havalı silah ile değil ) 4 adet av tüfeğim ve BT 65 sb lw qe - hatsan mod 33 - hatsan mod 35 s - hatsan mod 25 supercharger sahibiyim. Güzel vakit geçirmek dileğiyle. saygılar

    BT 65 SB LW QE (Comet 6-24X50)

    HATSAN MOD 33 (Optima 3-12X44)

    HATSAN MOD 35 S (gez arpacık)

    HATSAN MOD 25 SUPERCHARGER (gez arpacık)

  • İsmin Mehmet 27 yaşında İzmir Ödemişliyim. Lise yaşlarımdan bu yana (çok seyrek şekilde) havalı tüfek kullandım. Geçen ay mod 125 alarak sonunda ilk tüfeğime sahip oldum. Tüfeğimi aldım ama hobi dağa taşa çıkıp sağa sola sıkarak değil de insanlarla paylaştıkça güzel oluyor. İnşallah yeni arkadaşlıklar edinir birbirimize bir çok şey katarız. Herkese selamlar saygılar.

  • Merhaba bu forumda yaklaşık 2-3 yıl önce vardım fakat şifremi kaybettim şimdi tekrar kayıt oldum herekse selamlar

  • Selamlar arkadaşlar.
    2-3 gündür bu foruma üyeyim. İlk kez airsoft sahibi olacağım (bu forumdaki arkadaşlarımın doğru yönlendirmesi faydalı oldu)

    we colt 1911 silver pro diye bir model.
    30 yaşındayım.
    Bu hobiyi geliştirmek ve bilgi/tecrübeleri paylaşmak dileğiyle.

  • Herkese selam. 49 yasinda Istanbuldanim. Bende tufek icin acele etmiyorum. Cok az kullanacagim icin tuplu yerine kurmali tercih ediyorum. Fakak oldukca guclu ve kaliteli birsey ariyorum. Aciklamam gerekirse 100 metreden siseyi patlatmadan delik acacak tarzda. Amacim uzak hedeflerde tecrube. Kus ve diger hayvanlar ile hic ilgim yok. Tavsiyelere acigim

    Mesaj defa düzenlendi, son düzenleyen erkutgurun ().

  • Aslında ben de merak ak ediyorum şu domuz avı yapan havakı tüfekleri acaba fiyatları nasıldır. Kaç tl den başlar bu işller

  • Meraba herkese pcp kullanıcısı olarak

    Bu işin tek sıkıntısı beraber atış yapabileceğin arkadaş grubu kurmak.

    Şu msj sayım bir 50 olsun zaten açıcam bir konu hem tanışma hem sohbethemde işlerden biraz uzaklaşıp doğada zaman geçirmek atış yapmak çok zevkli olacak.

  • Merhabalar

    Konya’dan aranıza katılıyorum


    ?Hatsan Bt65 Sb Elite Lw havalı tüfek

    ?Hatsan Mod 70 Yaylı

    ?Kral Bullpub Puncher Kısa kundak tüfek

    ?Hatsan at44 ilk seri tüfeklere sahibim


    Bilgi ve önerilere açım :))

  • Selamın Aleyküm, Aleyküm selam abilerim kardeşlerim,
    Forumu vesilesi ile baya bilgi edindim kayıt olmak bu gune nasipmiş bir kaç adet tek saçmam var güzel bilgiler öğrenip paylaşmayı hedefliyorum kendi adıma herkeze teşekürler