Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Merhaba arkadaşlar, ben İstanbul'da yaşıyorum ama Yalova kırsalında altı dönüm bahçe içinde bir kır evim var. Ara sıra, çoğunlukla da hafta sonları gidip bahçemde 25-50-75 metre hedef atışları yapıyorum ve bu aktivite İstanbul'un yarattığı malum stresi bir parça üzerimden atmama yardımcı oluyor. Evanix, Hatsan otomatik ve Daystate Pulsar HP sahibiyim. Eğer buralara yakınsanız, ara sıra da bana katılan arkadaşlar olursa tanışıp bu hobiyi birlikte sürdürmekten çok memnun olurum. Herkese saygılar, selamlar, sevgiler...

  • Herkese selam. 49 yasinda Istanbuldanim. Bende tufek icin acele etmiyorum. Cok az kullanacagim icin tuplu yerine kurmali tercih ediyorum. Fakak oldukca guclu ve kaliteli birsey ariyorum. Aciklamam gerekirse 100 metreden siseyi patlatmadan delik acacak tarzda. Amacim uzak hedeflerde tecrube. Kus ve diger hayvanlar ile hic ilgim yok. Tavsiyelere acigim

    Selamlar Üstat. Güçlü tüfek arıyorsan yerliler içinde darbe etkisi en üst düzeyde olanı Hatsan Hercules modelidir ama bunu pompa ile doldurmaya kalkmak sana eziyet olur. Scuba tüp ile dolum yapmanı tavsiye ederim. Daha iyi ve isabet yüzdesi yüksek olanlar İngiliz malı Daystate tüfeklerdir. Kolay gelsin... Canlı hayvanları hedef almama prensibin her türlü saygıya değer. Dilerim hep bu düşüncede kalırsın. :)

  • Herkese merhaba. İsmim Bora, 29 yaşındayım ve İstanbul'da yaşıyorum.

    Atıcılık çocukluğumdan beri zevk alarak yaptığım bir şeydi, bundan yaklaşık 12-13 sene öncesinde Ankara 19 Mayıs Stadyumu içerisindeki bir poligonda 1 sene kadar 10 metre atış yapıp lisans çıkartmıştım. Tabi yaşım bu spor için biraz geçmişti, 12-14 yaşında çocuklar ANSCHÜTZ'lerle atış yapıp 550-580 puan bandında atış yaparken ben poligonun bana sağladığı muhtemelen 20-30 yaşında, ahşap, yandan kurmalı tüfeklerle atış yapıyor ve bu sporu öğreniyordum. Hoş tüfek M1 Garand'a benzettiğim için hoşuma gitmiyor değildi, gayet güzel bir performansı ve hissi vardı tüfeğin :) Sonrasında üniversite sınavı sebebiyle bıraktım ve 10 senedir arabamdaki diaboller ve evimde duran atış eldiveni dışında bir bağım kalmadı bu hobiyle(arada atış poligonlarında atış yapmak dışında) Fakat artık bu hobinin hakkını vererek yapmak istiyorum. Canlı hedeflere asla bulaşmadan uzun mesafe atış yapmak amacıyla (tabi bunu yapabileceğimiz bir yer varsa ve yasalsa, eğer yasal değilse kısa mesafe fakat olabildiğince hassas (müsabakalardaki gibi)) bu forumu inceleyip, kuralları okuyup, uygun bir yer ve tüfek bulup atış yapmak amacıyla bu siteye üye oldum. Bu hobiye sahip birileriyle de tanışırsam tadından yenmez :)

    Herkese saygılar, sevgiler.

  • Huben K1 Tanıtım vidosu hazır arkadaşlar ilk video deneyimim.. izleyip destek olursanız sevinirim ?

    Harici İçerik youtu.be
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

  • Huben K1 yeni bir video iyi seyirler

    Harici İçerik youtu.be
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.