Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Merhaba arkadaşlar,ben Adem Antalya ilinde yaşıyorum, doğa sporları ve su altı zıpkın avı hobilerim var ,güzel bir forum ,

  • Şanlıurfadan selamlar ?

    Tanıtım videolarımı izlerseniz sevinirim..


    Jericho 941 Havalı Tabanca Tanıtımı

    Harici İçerik youtu.be
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.


    Huben K1 jsb 18.13 grupman

    Harici İçerik youtu.be
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

  • Hoşgeldiniz, iyi forumlar

    hatsan Mod 85 sniper
    Makarov bsm 20 sporting
    Makarov bsm 12 sporting

  • Arkadaşlar merhaba. Havali tabanca ve tüfeklere uzun zamandır ilgisi olan ve yine uzun zamandır havali tabanca kullanıcısı olarak artık tüfeğe geçmeye karar verdim. Bu tufek serüvenin de illaki daha profosyonel arkadaşların desteğine ihtiyaç oluyor. O yüzden de bu güzel foruma üye oldum. Bu formu kuran ve yöneten arkadaşlara cok çok teşekkür ederim. Izmır'de benim gibi arkadaşlar da var mi? Saygilar....

  • Mustafa Ekiz bey e regülatör yaptirdim at44 için gayet memnunum

    mustafa ekiz bey izmir de midir? Bu pcp de iyi mıdır? Ona danışabilir miyiz?

  • Merhaba

    Üyeliğim eski, uzundur siteye girmiyordum ve tanışma kısmında şimdi paylaşımda bulunma fırsatım oldu. İzmir'de oturuyorum. Hobinin 40 senedir içindeyim. Deneyimlerimizi ve hobiyi paylaşmaktan büyük mutluluk duyacağım. Özellikle İzmir'deki arkadaşlarla ve İzmir'e ziyarete gelen arkadaşlarla da atış yapmak ve sohbet için buluşmak isterim. Tüm üyelere keyfli zamanlar dilerim.

    Merhaba hocam. Bende izmir den. Havali tabancam var. Inşallah yakın zaman da havali tufek ile aranızda olacağım.

  • S. A kayseri'den selamlar havalı atıcılık hobisi hakkında bilgi ve değerli tecrübelerini bizimle paylaşan arkadaşlarım ve airgunturk ailesine tşk ederim

  • Airgunturk ne kadar özlemişim eski günleri ?

    HATSAN BT65
    GAMO 6.24.50
    HİLL POMPA :thumbup:

  • Adana dan selamlar. İsmim Hakan. Aranıza yeni katıldım. Forumu iyice araştırdım, çok hoşuma gitti. Havalı tüfek olarak genelde evimizin bahçesinde sürekli olduğumuz için kimseyi rahatsız etmemek amacıyla, ses ( db) olarak en az çıkan bir model düşünüyorum. Şimdilik aklımda Stoeger x20 Suppressor var. Çok araştırıyorum videolar izliyorum ama Bilmiyorum başka sessiz bir model varmıdır.

  • İyi günler,Mersin’de yaşıyorum.hobinin acemisi sayılırım..serbest meslek sahibiyim..bu forumun çok faydalı olduğunu düşünüyorum

  • Selamun Aleykum canlar.

    Aranıza Sakarya dan katılıyorum

    1 hatsan torpedo 155

    1 hatsan turcar sahibiyim.

    Yeni başladığım bu hobi sayesinde sizleri buldum. Herkese saygılar sevgiler

  • Merhaba arkadaşlar Aksaraydan Turgay ismim uzun süredir havalı tüfek ve pcp kullanıyorum. şuan hercules ve süper nova sahibiyim uzun süredirde vortex kullandım. böyle güzel bir platform buldugum ıcın sevindim varsa Aksaraydan üyeler tanışmak isterim.

    Aksaray Pcp Tüfek kullanıcıları