Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Merhaba arkadaşlar, aranıza İzmir’den katılıyorum. Çok uzun yıllar önce tanıştığım havalı tüfeklerle çeşitli nedenlerle uzun zamandır ilgilenemedim. Bu uzun süre zarfında silahlara olan merakım hiç eksilmedi ancak canlıya olan saygımdan silahlarla arama mesafe koydum. Nitekim hedef atışlarında ilgim ağır bastı ve bu hobi ile ilgili araştırmalar yaparken forumunuzu keşfettim. Bilgi ve deneyimlerinizden faydalanmak, merakımı gidermek için buradayım. Hepinize iyi günler dilerim.

  • Merhaba arkadaşlar, bende İstanbul B.Cekmece den katılıyorum. Aslında kampçı ve balıkçıyım. Kampta eğlenceli vakit geçirmek amaçlı pcp kullanıyorum. (Plinking)

    Hobiye başlarken bir çok konuda fikir sahibi olmama vesile olan airgunturk katılımcılarına teşekkür ederim.

  • Görüyorum ki izmir de az değiliz. Inşallah yakın zamanda atışlar da buluşmak üzere. Saygılar....

  • Merhabalar,


    Uzun süreli merakımı hobiye dönüştürme fırsatı bulduğum air gun dünyasına ışık tutan bu değerli foruma katılmaktan dolayı oldukça memnunum.

    Genelde doğa yürüyüşleri esnasında atış yapmaktayım. Uzak mesafe atışlarda tecrübe kazanmaya odaklanmış haldeyim.


    Büyükçekmece'den selamlar.

    HATSAN AT-44 Tactical Long 5,5 mm (.22 Cal)

    HAWKE Vantage SF 6-24x44

  • Hoşgeldiniz

  • Hoşgeldiniz

    Daystate Delta Wolf HP 0,177 - 0.25




    Discovery dürbünler

  • Aslında eskiyim, uzun süre önce terkettiğim avcılık olayına pandemi günlerinde yeniden başladım. Ankaradayım, erkeğim, 52 yaşındayım.

  • Merhaba arkadaşlar, sizce 100-120 metre civarı atışlarda 4-16x50 özellik yeterli olur mu? Araştırdım net cevap bulamadım yardımcı olursanız sevinirim, herkese iyi günler

  • Merhaba sevgili hobidaşlarım; İzmit/Kocaeli bölgesinden pcp bakım ustası Mustafa Ekiz hocanın telefonunu bilen varsa mesaj atabilir mi? Bendeki numarası kullanıma kapanmış, güncel numarası olan varsa veya kendisine ulaşabilen varsa kendisine selamımı ve telefon numaramı (05529490733) söylerse çok sevinirim.Teşekkür ederim.

    Tüfeğimi edinmem de katkısı olan tüm forumdaşlarıma ve büyüklerime teşekkürü bir borç bilirim.




    K.A. Air Arms S510 SL Xtra FAC .22 / 42 Fpe




    Hawke Sport HD 2-7x32

    • Official Post

    Merhaba sevgili hobidaşlarım; İzmit/Kocaeli bölgesinden pcp bakım ustası Mustafa Ekiz hocanın telefonunu bilen varsa mesaj atabilir mi? Bendeki numarası kullanıma kapanmış, güncel numarası olan varsa veya kendisine ulaşabilen varsa kendisine selamımı ve telefon numaramı (05529490733) söylerse çok sevinirim.Teşekkür ederim.

    İki hafta önce konu açıldı güncel numarası paylaşıldı

  • İki hafta önce konu açıldı güncel numarası paylaşıldı

    Çok teşekkür ederim, buldum, çok sağolun.

    Tüfeğimi edinmem de katkısı olan tüm forumdaşlarıma ve büyüklerime teşekkürü bir borç bilirim.




    K.A. Air Arms S510 SL Xtra FAC .22 / 42 Fpe




    Hawke Sport HD 2-7x32