Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Merhabalar. Adım Çağrı. Havalı silah sahibi değilim. Daha önce Umarex co2 tüplü ve bb atan airsoft tabanca tarzı kullanıp sattım. Şimdi ise doğada kendi kendime hedef çalışması yapmak üzere havalı tüfek edinmek istiyorum. Kafama takılan sorulara cevap bulmak için foruma üye oldum. Herkese keyifli günler.

  • Hoş geldiniz ...

    Vursan M92 7+1 72 Cal.
    Gamo Hunter IGT (Satıldı)

    Gamo Hunter 1250 (Satıldı)

    1.Nesil Webley Patriot (Satıldı)

    Benjamin NP XL 1100 5,5mm (Satıldı)

    Hatsan Galatian I (RG) + V.O Counterpunch 6-25x56 (FFP)

  • herkese merhaba

    İsmim Cem Artantaş, foruma Ankara'dan katılıyorum. Çocukluğumdan kalma hevesim olan havalı tutkum tekrardan tutuştu diyor herkese selam ederim

  • Merhabalar.. İsmim Bayram. Kocaelide yaşamaktayım. 26 yaşındayım.
    Havalı tüfek camiasında 1 yıllık geçmişim var. Yani baya yeniyim.
    İlk tüfeğim Kral Puncher Jumbo 5.5.
    Hobiyi ilerletebilmek atış müsabakalarına katılabilecek seviyeye ulaşabilmek, tüfeğimi ve kendimi geliştirmek için burdayım.


    Herkes Selamlar, Saygılar.

    Kral Puncher Jumbo 5.5

    Zoraki Hp-01 4.5


    Ya Olacaz Ya Ölecez!!

    agt

  • Merhabalar,


    İsmin Tunç. Balıkesirde yaşıyorum.

    Gençlik çağında markalarını dahi hatırllamadığım Co2 tüplü bir tabanca ve yaylı bir tüfek sahibi olmuştum.

    Bir dönem arkadaşınmın Daisy 880 bende kaldı. Onunla bolca atış yapma şansı buldum . Bu dönemde atıcılığı çok sevdim.

    Sonraları yivsizleri saymazsak asker dışında atış yapma şansım olmadı(Orada birkaç bin mermi atmışımdır.)

    Yıllardır içimde tekrar bir tüfek alma isteği vardı.

    Bu sefer kendimi tutamayacağım sanırım.

  • Merhabalar ben Metehan yaş 40 a dayandı ? Uşak’tan katıldım sizlerin arasına airgun işine yeni başladım uzun kara avcılığı konusunda 25 yıllık ameleliğim var ama hastan novastar aldım yeni yardım Bilgi ekipman ne kapabilirsem sizden kar benim için teşekkürler şimdiden Allah’a emanet olun

  • herkeze merhaba yaklaşık 3 4 yıl ara verdiğim hobime geri dönme kararı aldım..izmirde yaşamaktayım ve tekrar burda olmaktan çok mutluyum

  • Merhabalar,

    Ankara'da ikamet ediyorum, aslen Antalyalıyım. 32 yaşındayım yaklaşık 25 yıl önce sanırım ilk havalı tüfeği almıştı babam, hatsandı. Şimdi Hatsan bullmaster 6.35 siparişi verdim hatsanstore.com dan. Bu gün gelecek silah. 2. el çalışır vaziyette 250 bar basabilecek el pompası olan varsa benimle irtibata geçebilir mi?

    Selamlar saygılar.

  • Merhabalar,

    Ankara'da ikamet ediyorum, aslen Antalyalıyım. 32 yaşındayım yaklaşık 25 yıl önce sanırım ilk havalı tüfeği almıştı babam, hatsandı. Şimdi Hatsan bullmaster 6.35 siparişi verdim hatsanstore.com dan. Bu gün gelecek silah. 2. el çalışır vaziyette 250 bar basabilecek el pompası olan varsa benimle irtibata geçebilir mi?

    Selamlar saygılar.

    merhaba.ben 200 bar kral puncher jumbo da baş edemedim pompayla scubaya gectim.sizin 250 bar basmaniz cok zor olur.pompa için gereksiz masraf yapmayin bence.

    Gamo G-Magnum 1250 5.5mm

    Ekol-Voltran Ultimate Es 6.35-4.5mm-Optima 3-9x40

    Kral Puncher Jumbo 5.5---Hawke vantage 4-12-50 AO

  • merhaba.ben 200 bar kral puncher jumbo da baş edemedim pompayla scubaya gectim.sizin 250 bar basmaniz cok zor olur.pompa için gereksiz masraf yapmayin bence.

    tavsiyeniz için teşekkürler, insan denemeden bilemiyor işte bu gün silahım geldi bu arada, doldurup göndermişler sağolsunlar. kayseriden vereceğim sanırım scuba sparişini.

  • Merhaba arkadaşlar,

    Gebze Kocaeli'de havalı tüfek kullanıcısı var mı ?

    Varsa görüşelim etkinlik yapalım bayramdan sonra.


    Ayrıca Gebze ve yakın çevresinde pcp için scuba tüpü olan var mı tek dolum yapmam gerekiyor. Yardımcı olmak isterseniz yazabilirsiniz. Teşekkürler..

  • Merhabalar arkadaşlar, İzmirliyim, bu hobiye yaklaşık 2 ay önce başladım, hatsan striker edge 5.5 ve hatsan at44-10 tactical pcp ile aranızdayım. İyi günler

  • merhaba bende havalı tüfek hobisine yeni başlıyıcağım ve iyi bir tüfek almak istiyorum ki şu iki tüfek arasında kaldım hatsan mod33 ve hatsan striker edge sizce hangisini almalıyım hangisi daha uzun ömürlüdür veya 240 a kadar başka hangi tüfeklere bakabilirim ne önerirsiniz ?

  • 2010 yılında üye olmuştum ama hiç bir paylaşımım olmamış.

    Hobiye ilk

    Hatsan mod 95 sas ile başladım

    Sonrasında mod 125 sniper

    Sonrasında torpedo mod 155 aldım burda bazı sebeplerden 1 yıl kadar bırakınca elimde ki tüm ekipmanı çıkardım.

    Sonrasında tekrar mod 155 aldım. Şimdilik bu kadar