Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • TUFEGIM HATSAN GALATIAN 1 RG 5.5 MM. AMATOR OLARAK HOBI AMACALI BASLADIM KISA MESAFELERE ATIYORUM. YALOVADA OTURUYORUM. YENI LW NAMLULU HUGLU EFFECTO 5.5 MM REGULATORLU TUFEGIN COK BASARILI OLDUGUNU DUYDUM. ONU ARASTIRIYORUM SU ANDA. BU ARADA SIZ HANGI TUFEGI KULLANIYORSUNUZ.

  • hatsan hercules

    Malasef tüp dolumu yapamadığım için kullanamıyorum arkadaşım.

    tüfek evde yatıyor

    Satacağım fakat satlik edebileceğim bir site yok. olanda yeni üyelere ilan hakkı vermiyor saygılarımla.

  • Selamun Aleyküm arkadaşlar. Ben Ferruh, yeni üye oldum foruma. Zengin bir içeriğe sahip forum gördüğüm kadarıyla. Emeği geçen herkese teşekkürler.


    Arkadaşından Gamo cf20 tüfeğini aldım ancak üzerinde fiber optik arpacık yok. Nereye baksam bu parçayı ve fiber optik arpacığı bulamadım. Nereden bulabileceğim konusunda yardımcı olabilir misiniz.

  • Merhaba. Ben foruma yeni üye oldum. 25 yaşımdayım. Havalı silahlarım HATSAN AT44-10 TACT LONG LW (5.5mm) ve HATSAN MOD 25 SUPERCHARGER (4.5mm)'dan ibarettir.

    HATSAN AT44-10 TACT LONG LW .22cal

    HATSAN MOD 25 SUPERCHARGER .177cal

  • hatsan hercules

    Malasef tüp dolumu yapamadığım için kullanamıyorum arkadaşım.

    tüfek evde yatıyor

    Satacağım fakat satlik edebileceğim bir site yok. olanda yeni üyelere ilan hakkı vermiyor saygılarımla.

    Ben tüfek dolumu için pcp pompa kullanıyorum ancak benim tüfeğim sizin tüfekten farklı olarak 230cc tüp hacmi ve 200bar çalışma basıncına sahip. pompa ile hercules'i doldurmak biraz zor olabilir. Eğer elinizde pompa var ve doldurmak zor geliyorsa elektrikli hale getiren sistemler mevcut fakat fiyatları bir hayli yüksek. Ama Gaziantep'te yaşamanın avantajını kullanıp sanayi sitesinde pompayı elektrikli hale getirebilirsiniz. Saygılar

    HATSAN AT44-10 TACT LONG LW .22cal

    HATSAN MOD 25 SUPERCHARGER .177cal

  • Merhaba adım Oğuzhan Kahramanmaraş/Elbistan da yaşıyorum ve buralıyım. Yaşım 24 uzun yıllardır bu merakım var 2 yıldırda mod125 vortex kullanıcısıyım. Pcp ye geçmek istiyorum ve uzun bi araştırma içerisindeyim ?

  • Merhaba arkadaşlar

    Uzun süredir almak istediğim BT65 ile aranıza Ankara'dan katıldım. Ankara'daki atış organizasyonlarınıza katılmak isterim.

    Saygılarımla

  • Merhaba

    Hatsan barrage var bende istersen verebilirim çok uygun fiyata tüm set halinde

    Şanlıurfa dayım bende

    Merhaba adım Oğuzhan Kahramanmaraş/Elbistan da yaşıyorum ve buralıyım. Yaşım 24 uzun yıllardır bu merakım var 2 yıldırda mod125 vortex kullanıcısıyım. Pcp ye geçmek istiyorum ve uzun bi araştırma içerisindeyim ?

  • Merhabalar... ben salim 26 yeni uye oldum havali silahlara alakam var insallah burada bir cok hobi meraklisi ile bilgilerimi genisletirim . Hatsan torpedo 150 vortex kullaniyorum.

  • merhabalar. Böyle bir forum olduğunu görünce mutlu oldum. Havalı silahlarla ilgili kararsız olduğum bazı noktalar var. Sizlerle bilgi alış verişi yapmaktan mutlu olucam.

  • hosgeldiniz.. hayirli forumlar burda herturlu soruya yanit var.. iyi forumlar