YENİ ÜYELER LÜTFEN OKUYUN

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
    • Official Post

    Sevgili Arkadaşlarım,


    Foruma yeni üye oldunuz ve üye olurken,etrafdan duyduğunuz komplo teorilerinden etkilenerek yada bu giriş yaptığınız forumu gayri ciddi olabileceği önyargısı ile kayıt anında bilgilerinizi de gayri ciddi düzenlemiş olabilirsiniz ;
    Foruma giripte biraz gezinip,forum içeriğini ve üyelerini daha iyi tanıdığınızda buranın bir geyik forumu olmadığını gördünüz,o zaman Lütfen Profil bilgilerinizde isminizi,konumunuzu gibi başlıklara yazdığınız uçuk kaçık,anlamsız yazıları düzeltin,isim soyadı,telefon,kargo adresi,e-mail adresi,gibi bilgiler zaten profil sahibi ve Forum yöneticisi dışında kimsenin görme yetkisi yoktur ve bu bilgiler 3. kişiler ile paylaşılmaz.


    Forumumuz TANIŞALIM kısmına basit bir bende forumunuza yeni üye oldum demeniz bile üyelerimizin sizi tanımasına katkı sağlayacaktır ve forumda yazacağınız sorular daha fazla dikkate alınacaktır.


    Forumda yazacağınız bir soruya yanıtlar bekliyorsanız,yaşınızı isminizi ve konumunuzu en azından gerçeğe yakın,gayriciddi olmayacak şekilde belirtin.


    Son bir şey de,ben silah tamircisi değilim,bana para karşılığı modifiye yada tamir teklifin de bulunmayın.Ben ve bir çok arkadaşım bu hobiyi sadece bir paylaşım olarak görüyoruz,öncelikli beklentimiz,sağlıklı dostlukların kurulmasıdır.


    Forumumuzda Profili gayrı ciddi olanlar ve aktif olamayanların forumdan kayıtları silinmektedir.

    FX Revolution .22 - AirArms S410 .22 - Samyang Recluse .357 - Samyang Sumatra 2500 .25
    Weihrauch HW100 .22 - Weihrauch HW50 .177 - Weihrauch HW35 .177 - Diana Mod52 .22
    Diana Mod48 .22 - Diana Mod250 .177 - BSA Mercury .177 - Gamo Stutzen .177
    Gamo CF20 .177 - Webley Patriot .22 - Webley Longbow SE .177 - Benjamin Mod392 PA .22
    Daisy Powerline 917 .177 - Nightstalker NS1200 .177 - Smith Wesson Revolver .25


    Forum Kuralları
    Foruma Yeni üye oldum, öncelikle hangi bölümleri incelemeliyim ?

  • Mahmut Sami

    Konunun başlığı değiştirildi. Eksi Başlık: “YENİ ÜYELER LÜTFEN OKUYUN2” Yeni Başlık: “YENİ ÜYELER LÜTFEN OKUYUN”.