Red dot veya dürbün tavsiyesi

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • arkadaşlar hatsan mod25 supertact qe kullanıyorum. Red dot almayı düşünüyorum. En fazla 200 tl verebilirim. Dürbün olarak bu paralara iyi bişey alınmaz sanırım.

  • Ben Hawke en ucuz modelini aldım. 1000 atışta pert oldu. Tepmesi kuvvetli olduğu için dürbünleri tahrip eden bir tüfek, Sağlam ve nispeten ucuz bir reddot tavsiyesi olan varsa banada lazım, gez göz ile keyifli gelmedi bana,

    dıana 460 magnum

  • HAWKE 1X30 RED DOT kullanıyorum memnunum. Işığın kademesini ayarladığım düğmede hafif bir boşluk var onun dışında hala sapasağlam. O da şundan dolayı oluyor tepme etkisi namludan dipcige dogru olduğu icin ayar düğmesine paralel dogrultuda yer alıyor bu nedenle sarsıntıdan hafif bir boşluk oluştuğunu düşünüyorum.

    Zoraki Zoraki

    agt Havalı Hobiler agt

  • Hawke HK3141 Red Dot 1x30 kullandım ben de dürbün almadan önce fiyatına göre çok sağlam duruyor yapım kalitesi, ancak uzun süre kullanmadığım için dayanıklılığına bi yorum yapamayacağım

  • Üstteki resimde gördüğünüz reddotu mod25 ile 1000 atışta dağıttım?

    dıana 460 magnum

  • Ben bu reddotları darbelerden etkilenmiyor diye biliyordum hep.

    Cricket .22 wst


    8-32x44 AO BSA swt
    6-25x56 Vector optics FFP Counterpunch
    10-40x50 Vector optics Sentinel





  • Bilmiyorum ben mod 125de, alfamax 5.5da, mod99da, supertactda, zorakide kullandım kamede tugmesindeki hafif boşanma dışında ki bu da çok etkilemiyor başka sorun gözlemlemedim.

    agt Havalı Hobiler agt