Hatsan Mod 87 metal dış yüzeyindeki pas lekeleri?

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
    • Official Post

    Mahmut Sami Bey sanırım resimleri galeriye yükleyebileceğimi söylemek istiyorsunuz. Sitedeki uyarıda "Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Artık Galerimize Yükleyebilirsiniz." yazdığının farkındayım ama bu bir kural veya teknik zorunluluk şeklinde dile getirilmediği için eskiden beri alışkanlığım olan tinypic sitesine yüklemeyi tercih ettim resimleri. Kaldı ki konu yapısı itibariyle resimsiz de açılabilirdi.


    "biraz açıklarmısınız ?" şeklindeki sorunuzda sitem olduğunu düşündüm ve ilk başta rahatsız edici bulduğumu da belirteyim. Galeriyi kullanmaya teşvik edebilirsiniz ama "3 yıl sonra ne olacak" şeklinde sorgulamayı hoş bulmadım. İnsanlar ölüyor, felaketler oluyor, büyük dertler var. Yani ortak hobi paylaşımı için geldiğimiz forum ortamında da resim için tedirginlik yaşayıp bunu da dert edinmeyelim isterim. Kaldı ki tinypic dünya çapında sorunsuz sunucularıyla yıllardır yayında. Kaldı ki siteye ait sunucuların da başına birşey gelebilir, kayıplar yaşanabilir.


    Dediğim gibi alışkanlığım sebebi ile tinypic sitesine yükleme yapıp mesajıma eklemek daha kolay geldiği için bunu tercih ettim. Kısa vakitlerde konu açmak için fırsat bulabildiğim için mobilde deneme yapmadım henüz. Eski yükledikleri mi de fırsat bulunda galeri kısmına yüklemek gibi bir planım vardı zaten.

    Merhaba,


    ama yeni sistem daha basit :) tinypic göre %1000 bin kat daha basit mesaj yazdığınız editör en sağında kutu alında butonu basıp albüm seçebiliyorsunuz sitem konusun gelince çok güzel silah araştırmaları söküm takım resimleri tinypic denen firma yüzünden sildim 4700 araştırma resmi gitti yazık çok yazık o kadar emek çöp olup gidiyor sitem burada nedeni kimse umrunda değil belki bir gün sizin gibi sorunu olan siz o resimler yardımcı olmuş olacaksınız neden birbirimize yardımcı olmak yerine köstek olalım ?


    o galeri ayda net 350 euro ödeme geçiyoruz o zaman kapatalım bende silinen linkleri konular komle sileyim blog :) gibi ne paylaşım kalsın nede emek bazı forumlar gibi


    Forumda Resim yüklemek; Maalesef dışardan resim yükleme sitelerine yüklenip linkini foruma taşıyarak paylaştığımız resimlerimiz, ilgili siteler tarafından zamanla silinebilmekte ve bu da forumumuzda sadece linki olup resmin olmadığı emeğin ve anıların yok olduğu bir boşluk oluşturmaktadır, Bu sorunu da "Foruma Resim Yüklemek" başlığı altında anlatımını yaptığımız, doğrudan ve kolayca forum sunucularına resimlerinizi yükleyebileceksiniz

  • çocukken bir yakınımda belki yüz yıllık bir beretta tek kırma vardı. benim beş yıllık tüfeğin pası onda yoktur. malzeme kalitesi mutlaka etkiler ve en önemli etkenlerden biridir. yukarıda dedim ya kafanıza takmayın silin gitsin. tüfekle biraz haşir neşir olunca daha yakından tanırsınız o zaman aranızda değişik bir bağ oluşuyor. bu pasta bahanesi olsun. ben gamo yu söküp yayını değiştirene kadar keşke almasaydım diyordum. ama açıp biraz kurcalayınca iyiki gamo almışım dedim. kurcalayın zaten bu hobinin bir zevki de uğraşmak, vakit geçirmek. keyfini çıkarın canınızı sıkmayın.

    diana mod 48/52- 177

  • benim baretta pozem var o bile paslaniyor ustelik ilk aldigim gunden beri siliyorum geciyor bastan kafayi takmistim ama herkeste ayni sorun var kaliteyle alakali olmayabiliyor .

    iklim ortam nemi falanda etkili tabi ama hatsanin bu sorununu cok kisiden duydum gorunurde pas yok gibi ama silince bez kahverengi ve ray aralarinda gozle gorulur pas olusuyor .

  • ben de mod 125 vortex kullanirken sık sık ballistol ile temizlik yapiyordum ona ragmen kuflenmeler bir miktar oluyordu. Ama mod 135 qe de bu sorunu yaşamadım. Simdi kral puncher pro ile mutluyum ?

  • havalı tüfek hobisiyle ilgili bir forumdaki abimizden mod 33 aldım. Kendiside yarışmadan kazanmış. Silah ilk geldiğinde gerçekten sıfır gibiydi. Ama aradan 3-4 ay geçti silah bahsetmiş olduğunuz şekilde nokta nokta paslanmaya başladı. Artık düzenli olarak ince siyah yağı ile siliyorum sorun kalmadı. Diyeceğim sürekli yağlayıp ilgilenmelisiniz pas kaçınılmaz oluyo

    BT 65 SB LW QE (Comet 6-24X50)

    HATSAN MOD 33 (Optima 3-12X44)

    HATSAN MOD 35 S (gez arpacık)

    HATSAN MOD 25 SUPERCHARGER (gez arpacık)