Başlangıç tüfeği

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Herkese merhabalar

    Uzun zamandır içimde yanıp tutuşan atıcılık aşkı sanırım alev vermeye başladı ve ertelememeye karar verdim.

    Hangi tüfekle başlamam ve neden o tüfekle başlamam gerektiği hakkında bilgi verebilecek işi bilen siz değerli forum üyelerininin fikrini almak istiyorum

  • Merhaba aramıza hoş geldiniz, öncelikle kendinizi tanışalım bölümünde tanıtmalısınız.

    Tüfekleri yaylı ve pcp olarak ikiye ayıracak olursak siz yaylı mı almak istiyorsunuz yoksa pcp mi. Sonrasında tüfekten beklentiniz nedir güç mü, isabet mi tüfek yerli mi olacak yabancı mı. kalibre olarak ne seçmek istersiniz, bütçeniz nedir. 500 tl'ye de tüfek var 5000 tl'ye de.

    Sorunuzu detaylandırırsanız size daha yardımcı olabiliriz.

    Mesaj defa düzenlendi, son düzenleyen Mahmut Sami: ekleme :) ().

  • Aslında bnütün bu soruları sizin yanıtlamanızı istiyorum :) Yaylı mı almalıyım pcp mi? güç / isabet kısmında önceliğim ne olmalı ( amacım herhangi bi canlıyı vurak değil, cansız hedeflere atış yapacağım) Yerli üretim kalitesinde ne durumdayız tabiki önceliğim kaliteli olması yerli yda yabancı değil. Başlangıç olarak da 1500-2500 arası bi meblayı gözden çıkartabilirim.

  • Tüm bu soruların cevabı forumumuz da mevcut, arama kısmından ne aramak istiyorsanız yazarak aratma yapabilir, bir çok faydalı bilgi ve kullanıcı yorumlarına ulaşabilirsiniz. Sormuş olduğunuz soruların cevabını bulabileceğiniz gibi, ufkunuzu açabilecek bilgilerle de karşılaşabilirsiniz. İyi araştırmalar diliyorum.

  • Selamlar, forumu iyice okuyup tavsiye edilen bir yaylı ike başlamanızı tavsiye ederim, zamanla ne istediğinizi neyin sizi daha çok heyecanlandırdığını öğreneceksiniz, ikinci el ucuz tüfeklerle başlayabilirsiniz, değişik tüfekler çok tecrübe anlamına gelir, tüfek alıp satmaktan takas etmekten çekinmeyin, ben 4 yıl sonra ne istediğimi anladım. Yaylı, pistonlu, pcp, alttan kurmalı çeşit çeşit tüfek geçti elime ve sonunda şuan bir HW35 4.5 ile keyif yapıyorum, tabiki daha iyi tüfekler var ama adım adım gitmek bence eniyisi, hayırlı günler.

  • Ben çok yeniyim ilk tüfegimi forumları okuyup aldım ,sonra aklımda hep başka tüfekler kaldı, şimdiki aklım olsa mod87qe veya bütçemin

    yeteceği bir Pcp tüfek alırdım.

    Zoraki Ultra 02. 4.5

    Hatsan Turcar 5.5

  • Herkese merhabalar

    Uzun zamandır içimde yanıp tutuşan atıcılık aşkı sanırım alev vermeye başladı ve ertelememeye karar verdim.

    Hangi tüfekle başlamam ve neden o tüfekle başlamam gerektiği hakkında bilgi verebilecek işi bilen siz değerli forum üyelerininin fikrini almak istiyorum

    hocam ilk başlangıç yerli tüfekleri tavsiye ederim. özellikle hatsan vortexli olanlar. özellikle servis sorunu yaşamazsınız. hatsanın orta güçteki tüfekleri başlangıç için doğru seçim olabilir.


    mod 99

    dominator 200 gibi.

    Hatsan Mod 135 Vortex .22 Cal.

    Hatsan Striker 1000X Vortex .22 Cal.

    Hatsan Mod 25 SuperTact Vortex QE .22 Cal.

    Hatsan Mod 25 .177 Cal.

    Crosman Classic 1377 .177 Cal.

    Crosman Classic 1322 .22 Cal.