Kendi Yaptığım Kolay Sökülüp Takılan, Taşıması Kolay Metal Döner Hedef (Flip Target)

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • selem yukarıdaki hedefe hiç ateş ettiniz mi merak ettim de. geçen hafta sonu arazide ilk defa keyfimce ateş etme şansı buldum. bulduğun kürek ucunu ip ile ağaca astım hafif rüzgar vardı. bu yüzden hedef sürekli ekseni etrafında dönüyordu. yaklaşık 70-80 metreden ateş etmeye başladım hedef vurulduğunda metalden gelen ses çok acayip keyif veriyor. hedef bir de dönerken vuruluyor ya acayip bir keyif. kesinlikle bu tür hedefler eğlencelidir. hala denemediyseniz bence hemen deneyin iyi eğlenceler.

    diana mod 48/52- 177

  • Evet 3-4 defa atışa gittim bu hedefle. Son seferde spatulaları deneme fırsatım oldu. Spatula farkedilirlik olarak daha iyi, kaşık gibi ayna parlaklığında olmadığından kolay seçiliyor. Daha önce yazdığım gibi darbe oluşmuyor üstünde. Ömürlük hedef benim havalı için.


    Seç çıkarma için inek-koyun çanı alabilirsiniz. 70m ve üzeri için çan ve balonları hedef olarak kullanacağım.

    Hatsan Mod 87 QE Vortex 5.5mm + SportsMatch DM60 + Hawke Vantage 3-9x40 MD AO IR

    Bora Barak BR20 20ga Tekno Doğa Balık Av Malzemeleri

  • Hedefle ilgili atış tecrübelerimi paylaşayım.


    1- Saplarını eğip kullandığım kaşık sapı bir süre sonra kurşunla dövülmekten esnemeye başladı. Sap ve kaşık birbirinden uzaklaşınca takla atarken yalpalıyor. Elle düzeltebilirsiniz ama zahmet gelir birsüre sonra. Fort pense ile sert sıkıştırmak gerekli ama o da salar. Sapı kesin, delin öyle kullanın. Ayna gibi parlak kaşık iyi olmuyor demiştim daha önce kamufle oluyor çevresiyle.


    2- Spatula harika çıktı. Parlak ama ayna gibi değil. Üstü pürüzlü gümüş gibi farkediliyor kolayca. Vuruldukça güneşle ışıldama yapacak kadar parlak. Ayrıca sele borusundan yaptığım hedefliği taşımıyorum. Ağaca vidalanır hali daha iyi. Merak etmeyin ağacın katman katman olmuş kuru kabuğuna az vidalarsanız bile sağlam duruyor. Ağaca zarar vermiyorsunuz. 35 -50- 70 adımlardaki ağaç-çalıya sabitleyip oturduğunuz yerden keyif. 70-100metreler için en iyisi balon dizip patlatmak.

    Hatsan Mod 87 QE Vortex 5.5mm + SportsMatch DM60 + Hawke Vantage 3-9x40 MD AO IR

    Bora Barak BR20 20ga Tekno Doğa Balık Av Malzemeleri

  • Sayın teknoturk, özellikle spatula hedefi harika olmuş, fazla uğraşmadan hazır metal hedef, elinize sağlık. Kullandığınız spatulaları bir türlü bulamadım, 3-4 nalbura sordum ellerinde plastik saplı ince spatula var yalnızca. İnternet sitelerinde de plastik, silikon veya yine plastik saplı ince standart patulalar mevcut. Aldığınız nalbur spatula markasını veya üreticinin ismini verebilir mi acaba?

    Dominator 200W Elite LW Vortex .22

    Weihrauch HW77K .177, Hawke Vantage 4-12x50 AO

    Zoraki HP 01_02 Ultra .177 , Stoager 4x32 , Hawke 1x30 Red Dot