Meydanav JSB saçma paketlemesinden çok memnun kaldım.

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Arkadaşlar kaliteli ürün ve hizmet almak hepimizin hakkı ve bunun yaygınlaşması için güzel örnekleri de belirtmek gerek. Şikayetleri hemen dile getiririz çünkü acildir ama memnuniyetleri dile getirmeyi aksatabiliriz, çünkü aciliyeti yoktur.


    Şimdiye kadar 3 kez siparişim oldu. 3 siparişim de aynı şekilde gelince aslında bunun ne kadar önemli olduğunu farkettim.


    Önce saçma kutusunu balonlu poşetle sarmışlar 2 parmak kalınlığında. Sonra dikdörtgen ve içine 8-9 kutu saçma alacak kadar büyük bir karton kutuya koymuşlar. Kutunun içini de yine karton parçaları ve poşetle doldurmuşlar ve saçmayı sabitlemişler. Sonra kartonu da iki parmak balonlu naylonla sarmışlar.


    Tek kutu da alsam, iki kutu da alsam aynı paketle ve aynı özenle geldi. Başka firmalardan Spoton v.b. başka saçma siparişi verdiğimde yine aynı özeni görmek isterim.



    Bu sizinle paylaşmak istedim. Sizlerinde benzer memnuniyetleriniz varsa okumak isterim.

    Hatsan Mod 87 QE Vortex 5.5mm + SportsMatch DM60 + Hawke Vantage 3-9x40 MD AO IR

    Bora Barak BR20 20ga Tekno Doğa Balık Av Malzemeleri

    Mesaj defa düzenlendi, son düzenleyen teknoturk ().

  • Jsb pelletler oldukça yumuşak,paketlenmesi çok daha önem kazanıyor.Ben firma tercih ederken ne alırsam alayım paketlemesine bakıyorum ilk

    Birde spoton meselesini dile getireyim.Bir firmadan 10 pakete yakın bu pelletlerden almıştım ancak geneli fotoğraflardaki gibi çelik renginde değilde uğulanmış koyu gri şeklindeydi,özellikle firmaların Spotonlarda eski seri mi,yeni seri mi olduğunu belirtmesi gerek.Ama Aksu Av'dan aldıklarımsa gayet temizdi

  • cahar haklısınız. spoton yorumları yeni serilerin güzelleştiği ve firmanın geliştirmeler yaptığı yönünde. Zaten sipariş verirsem yeni mi diye sorarım hatta kutu içinin fotosunu isterim whatsapp'tan. O kadar tanış oluyoruz sonuçta alışveriş yaptığımız yerlerle, ricamızı geri çevirmeyecek samimiyetimiz olmuştur.

    Hatsan Mod 87 QE Vortex 5.5mm + SportsMatch DM60 + Hawke Vantage 3-9x40 MD AO IR

    Bora Barak BR20 20ga Tekno Doğa Balık Av Malzemeleri

  • Ama şunu belirteyim.Eski seri daha genişti ve namluya daha güzel oturuyordu.Yeni nesillerse özellikle benim yaylı hatsanda üflesem uçacak gibi namluya giriyor.Zorakide biraz daha hisli giriyor ama halen çok ufak kalıyor.(5.5 mm spoton pointed 16 gr için)

  • Bir ara Gamonun ülkemizdeki distribütörü ve servis,yedek parça sağlaması gereken firmanın bunu yapmaması nedeniyle bir hobidaşımız İspanya'ya "silahı ibreti alem olsun diye yakacağını" bildiren bir mesaj atmak zorunda kaldı.Bu durum sonrasında yabancı silahların ülkemizdeki servis yedek parça sağlayıcılarını sormuş ve Meydan avın Weihrauch getirdiğini ,kesinlikle sorunsuz olarak servis,yedek parça sağladığını kara pençe nick'li üstad dan öğrenmiştim. Benimde kendilerinden alışverişim olmuş ve memnun kalmışımdır.

    Aksuların,Meydan avların çoğalması dileğiyle.

    "Kendini bil"


    Hatsan mod. 45 (1993 model)
    Hatsan mod 87 QE
    Hatsan Escort MPA- TS


    Kral Puncher Maxi
    Kral NP01

    Kral Puncher Nemesis


    Huğlu Effecto PX5 Pro


    Zoraki HP 01-02 light (4.5)
    Zoraki HP01-02 ultra (4.5)


    Crosman Vigilante
    KWC Mauser M712

    Gamo PT85