KRAL ARMS servis hizmeti...

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Merhabalar birşey danışmak istiyorum sizlere.

    Kral puncher jumbo aldım yeni, silah geldiğinde epey atış yaptım sorun yok, günün sonunda hava 190 bar civarında idi o şekilde kaldırdım 2 gün sonra silahı elime aldığımda hava 100 bar gösteriyordu. Bu durum normal mi yoksa bir sıkıntı var mı. Hava kaçak sesi gelmiyor. Manometre arızalı olabilir mi acaba.

    Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

    200 barlık bir pcp de epey atış yapıp 190 a indirmişseniz hatanız vardır bir yerde.tahmini olarak kaç atış yaptınız acaba ?

    • Kral Bigmax X 6,35 +VECTOR Counterpunch 6-25x56 FFP
    • Kral Puncher Breaker W 5,5-6,35 +VECTOR Capricorn 4.5-14x44 FFP
    • Kral Puncher Jumbo W 4,5 mm+VECTOR Taurus 3-18x50 FFP
    • Zoraki HP01-02 Ultra 4,5 mm+Bushnell Reflex Red Dot Sight
  • 200 barlık bir pcp de epey atış yapıp 190 a indirmişseniz hatanız vardır bir yerde.tahmini olarak kaç atış yaptınız acaba ?

    Haklısınız yanlış ifade etmişim, 200 civarı atış yaptım tabi tüple dolum yaparak. En son da tüpü dolu olarak bırakmıştım silahı. Bugün yine gün içinde 150 bara kadar hava bastım akşam olana kadar atış yapmadan 100 bara düştü. Silah garantiye gidecek sanırım. Benim kendimin yapabileceği bir şey var mı bu konuda?