TÜYLÜ HAVALI TÜFEK

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Arkadaşlar merhaba, daha çok yeni we colt 1911 airsoft tabanca sipariş verdim (kargoda) ama aklımın hep bir köşesinde olan bir soruyu sizlere sorup, danışmak istiyorum:

    Çocukken hepimiz (özellikle bu foruma üyeyseniz illa ki) tüylü havalı tüfeklerle atış yapmışızdır, hani kıç tarafında tüyler vardır, atış yaptıran abi tüfeği diziyle açar, o havalı tüfek tüyünü yuvasına koyar ve atış yapardık. (tahta sunta üzerine yapıştırılan ortasında kırmızı 12 işaretli hedefe) aşağıdaki linklerde bahsettiğim tüyleri görebilirsiniz ve demiş ki satıcı: "4,5 mm Havalı Tüfek ve Havalı Tabanca Tüyü Her Marka Havalı Silah Ve Tüfeklere Uygundur"

    yani satışı yapılsın diye mi bunu yazmış yoksa cidden var mı böyle bir durum=?
    her marka havalı silah / tüfeğe uygun mudur bu tüylü fişekler?

    eğer uygun değilse hangi tür havalı tüfeklerde kullanılabilir? Model - marka verenlere şimdiden teşekkürler :)
    not: "yav kardeşim ne tüyü ne kılı" demeyin, hastasıydım ben bunların :love:

  • Dart tahtasına tek pompayla atış yapıyorum. Zevkli oluyor.

  • Güçlü tüfeklerle kullanınca dart tahtasını deliyor. 5 metreden zorakiyele yarım pompayla dart oynuyorum. Yakın mesafeden 1 pompa bile cok saplanıyor sökmesi zor oluyor. Ev içi kullanım için güzel ve zevkli

  • Yanlız sizin sipariş verdiğiniz tabanca için uygun değil galiba.

  • Güçlü tüfeklerle kullanınca dart tahtasını deliyor. 5 metreden zorakiyele yarım pompayla dart oynuyorum. Yakın mesafeden 1 pompa bile cok saplanıyor sökmesi zor oluyor. Ev içi kullanım için güzel ve zevkli

    Bilgi için çok teşekkürler, escape86 hocam.
    tüfek aparatı da olsa tadından yenmez :) ama önce kullanmadığım elektro gitarı satmam gerek çünkü aldığım we colt 1911'le bu iş olmaz dediğiniz gibi :)

  • Tüylerin uç kısmı kurşun değil, uzun süreli kullanımda namlu ömrünü azaltabilir.

    Halil Baskurt

    Zoraki Ultra .22~1×32 red dot

    Swiss arms p92

    Hatsan mod 99 .22