weihrauch hw 35 almayı düşünüyorum.

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Arkadaşlar elimde ki gamo 440 hunter 4.5 mm havalı sattım şuan weihrauch hw 35 almayı düşünoyurum. Kullananlar varsa tecrüleri nelerdir paylaşırsa sevinirim.

  • Selamlar, geçen kış bir Hw 35 4.5 aldım ve şuana kadar 3 kutu pellet attım ve hepsini gez ve arpaçık ile attım. Gez ve arpacığı metal ve nişan alması çok hoş. Rekord denilen bu tetik gerçekten hassas ve güzel atışlar yapmaya izin veriyor, alışana kadar sıkıntı yaşadım çünkü daha önce kullandığım tüfeklerde böyle kaliteli tetik yoktu. Tüfekte tok bir duruş ve ses var. Ağırlığı hissiyatı çok hoş, öyle küçük güçsüz bi tüfek değil, kalitesini hissettiriyor. Vereceğin her kuruşa değer hocam emin ol. Pellet olarak jsb ve h&n kullanıyorum, jsb 8.44 tabiki daha iyi sonuçlar verdi, yaptığım atışlar şimdilik 15 m civarında, yakında bi dürbün ve dürbün ayağı alıp 50 metreleri zorlayacağım. Ben alırken 1600 tl idi şimdi 2700 tl üstüne çıkmış dolar indi ama fiyatlar hala yüksek . Sonuç olarak tavsiye ederim hocam, 5.5 bu tüfek için fazla gibi düşünüyorum ama kullanıp görmek gerekir.