Fpp dürbünler hakkinda

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Merak ettiğim bir konu var fpp dürbünde en düşük zoomda uzak yada yakın hedefte artıkılın ne gibi olumsuz yanı olabilir? Mesela dotlar net olarak görülebiliyor mu uzak mesafe için yakınlaştırma ayarı yapmak şart mı vs.

    Benim kullandığım durbunde pek fazla yakınlaştırma ayarı yapmıyordum genelde dotlardan faydalaniyordum.O yüzden fpp dürbün benim için ne kadar önemli olur merak ediyorum.

  • ffp dürbünler dotlardan azami şekide faydalanmak işin üretilmişler. Normalde zoom ayarı belli bir ayardayken üreticinin belirttiği moa ları verir. Ffp dürbünde her zoomda moa sabittir değişmez. Artıkılları özel dizayn edildiği için her zoomda problemsiz kullanabilirsiniz.

    Hawke 8.5-25x42 Dürbün
    Diana Mod 52

    Airarms TX200HC

  • Teşekkür ederim hocam verdiğiniz bilgiler için.

  • Sf dürbün ffp arasındaki fark tam olarak nedir? Kim hangi ürünü tercih etmeli? Ortalama 100 mt civarındaki atış için hangi zoom aralıklı dürbün alınmalı fiyat performans olarak?

    dıana 460 magnum

  • Fakat ffp dürbünlerine zom yaptıkça retiçle de büyüyor bazen hedefi kapatıyor