Avfoni pişmanlıktır.

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Teşekkür ederim bilgilwndirme için. En kısa zamanda garatiye gönderecegim.

  • valla ben her zaman giderim alis veris yaparim

    Ankara piyasasindaki bir cok av bayisinden iyidir

    Bazi ürünlerde piyasanin üstünde fiyat farklari olsada bazi urunlerde cok uygun oluyor.

    Maasli eleman çalıştırdıkları icin iyi ürün yada kalitesiz ürün oldugunda tavsiye etmiyorlar

    Tabi bu tezgahtar arkadasla olan muhabbetinize bağlı.

    (Bir kac ay once av tufeklerim icin deri askı kayışı bakıyım diye gittim 80 100 lirayi gözden çıkarmıştım fiyat etiketlerini değiştirmeyi unutmuslar ??? gozden kacmis tezgahtar arkadasa gosterdim dogru mu bu fiyatlar abi normal degil ama alacaksan hemen al dedi iki deri bi bi süet kayisa 40 lira para verdim gayet uygundu benim icin)

    Ankarada bir cok bayiden alisveris yapmisimdir.

    Çoğu satin alma belgenizi görmeden teşhirdeki tüfeği tabancayı bile göstermez.

    Bazıları yüzünüze bile bakmaz

    Onlar icin müşteri yolunacak kaz mahiyetindedir..

    Avfonide böyle birsey yok dilediginiz gibi her modeli elinize alip inceleye bilirsiniz

    Internet sitesi icin ayni seyleri soyleyemem hic alisveris yapmadim.

    Ankarada olmama ragmen bazı pellet fişek ve pellet ürünlerini aksu avdan temin ederim orasida gayet iyidir.

    mod 135 qe vorteks Browning 3-9x40 ;avci;


    Sarsılmaz Cobra 12ga. pompalı
    Huğlu kooperatif 12ga. Otomatik
    Çiftsan Süperpoze 12ga.
    Çiftsan çifte 16ga.

  • Konu açılmışken geçen günlerde ateşli gurubuna giren ürünlerden almak zorunda kaldım avfoni den.zorunda kaldım çünkü aksu av hilal av ve daha önce alışveriş yaptığım sitelerde olmayan ürünler ve gayet güzel indirim vardı.siparişi geçtim parayı havale ettim hızlı kargo olan ürünlerden ses seda yok.arıyorum açan yok.müşteri temsilcimiz dönüş yapacak deniyor sesli sekreter tarafından.mail geliyor şu oldu.tekrar arıyorum mail geliyor bu oldu.aradan üçgün geçiyor mail geliyor parayı yollayın deniliyor.parayı yolladım beş gün oldu diye mail atıyorum görünmüyor diye mail geliyor.havalenin dekontunu attım beş gün önce yine atın deniyor.anlaşılan avfoni deki arkadaşlar kimse ile konuşmadan iş yapmayı benimsemişler.allahtan ürünler uygun ve sağsalim geldi.

    Gamo G-Magnum 1250 5.5mm

    Ekol-Voltran Ultimate Es 6.35-4.5mm-Optima 3-9x40

    Kral Puncher Jumbo 5.5---Hawke vantage 4-12-50 AO

  • bir önceki mesajı yazdım iki dakika sonra avfoni den mesaj geldi e fatura bilgilendirme diye.arkadaş yoksa bu avfoni bilgisayar programı virüs gibi birşeymi.hakkında salladım hemen beni dürttü8|bu ara çok person of interest izledim galiba:)

    Gamo G-Magnum 1250 5.5mm

    Ekol-Voltran Ultimate Es 6.35-4.5mm-Optima 3-9x40

    Kral Puncher Jumbo 5.5---Hawke vantage 4-12-50 AO

  • Bir süredir almayı düşündüğüm bir çakıyı Avfoni de uygun fiyatla görünce sipariş ettim ve ücretini EFT yaptım. Bir hafta sonra "Stokta yok " gerekçesi ile tek taraflı iptal ettiler. Oysa aynı ürün farklı fiyatla satışa devam ediyor.


    Daha da kötüsü 3 haftadır paramı iade etmiyor ve aramalarıma cevap vermiyorlar. Kendilerini şikayet sitelerine, Tüketici hakem heyetine ve Cimer'e şikayet ettim. Tüketici heyeti savunmasını istedi. Cimer Ticaret bakanlığına sevk etti. Şimdi banka hesapları üzerinden nitelikli dolandırıcılık yaptıkları için hesaplarının olduğu ilgili bankalara ve banka denetleme kuruluna baş vurup hesaplarının dondurulmasını talep edeceğim.

  • Bende benzer bir sorun yaşadım internetten avfoninin sahibi ibrahim beyin telefon numarasını buldum ve kendisini ısrarla aramalarımla ürünün arızalı olduğunu ve para iadesine ikna edebildim. Parayıda atm den elle personeli yatırdı havale masrafınıda paradan keserek.. bu kadar işte bunlar.

    İbrahim beyin şahsi cep numarası, 05326854068

    agt Havalı Hobiler agt

  • Bahsettiğim şikayetler üzerine parayı ödemek zorunda kaldılar. Ancak yine de meseleyi ilgili kurumlar nezdinde canlı tutmak ve faaliyetlerinin engellenmesini sağlamak gerekiyor.

  • Ben de birkaç alışveriş yaptım ama pek sıkıtı çıkmadı...

  • Ben de bir kaç kez alış veriş yaptım bir sorun çıkmadı son alış verişimde hastan 135 yaylı modeli satınalmak istedim türkiyenin ve ankaranın tanınmış bir kaç av bayisinden temin edemedim avfino temin etti hatta 635 pelet jsb üç büyük kutuyu (şu anda hatırlamıyorum) çok uygun fiyata verdiler. Sizin başınıza gelenler beni şaşırttı, üzüldüm.

    Lakin biz zamanlar hi lalav da müşteri şikayetleriyle anılıyordu. Bu gelişmenin tanınmış firma olmanın bir bedeli olsa gerek. Böyle merhalelerden geçerek iyi firma oluyorlar. Bence kötü niyetleri olmasa gerek.

    Bu arada satınaldığım yaylı silahın uzun modeli hazırda olmadığı için imalat yapılması lazımmış firma ile olan ilişkilerini zorlayarak beni memnun etmek isteyen sadece iki firma oldu. Biri mevzubahis sizi üzen firma diğeri nin ismini hatırlamıyorum fakat Yusuf bey isimli bir şahıs benimle muattab oldu çok alakadar davrandı, ben sizi ararım deyip de hakkaten arayan tek firma oldu, ona da çok çok teşekkür ediyorum.

  • Ben hiç sorun yaşamadım. Şaşırdım doğrusu

    Hatsan optima 550 ;avci; agt

    Hatsan mod 135 QE vortex

    Swiss arms jericho 941