Bozkurtav ve Hatsanstore alışveriş sıkıntım

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Hatsanstore yani bozkurt av' dan bir pcp tüfek (hatsan flash qe) ve bir 8 litrelik scuba tüp aldım, tüp geldi çok büyük ve çok ağır, sitede 10 kg yazmasına rağmen tüpü tarttım kargoda tam 17 kg çıktı. Tüp bursan marka ve boş. Aradım iade ettiğimi söyledim kargo parasını ordan düşeriz dediler hiç esnaflık yok, konuşmaları tavırları hiç iyi değil, sinirlendim ve bende tüfeğide iade edeceğim dedim ve onuda iade ettim nitekim kargo ücreti ödedim ama birdaha asla bunlardan alışveriş yapmam. Esnaflık böyle olmaz, müşteri memnuniyeti kalmamış.

  • Geçmiş olsun. Bozkurt av hayal kırıklığıdır, hüsranlıktır, kendi paranla nasıl rezil olunur en iyi gösteren firmadır, hobiden soğutan tek canlıdır, para nasıl gaspediliri yaşamak isteyen varsa tek adrestir. Müşteriye karşı kabadayılık yapıp, daha sonra onlardan baskın çıkınca geri vites atabilen karakterlerini en iyi şekilde müşteriye gösteren tek firmadır. Hemen heryerde bunların gerçek yüzünü yazıyorum, söylüyorum fakat hiçbir çalışanı beni yalanlayamıyor. Çünkü yediği haltları biliyorlar. Tekrardan geçmiş olsun.

  • geçmişs olsun. son zamanlarda bazı av bayılerı 230 bar tüpleri 300 bar fiyatına satmakta. ilk etapta iş göresede zamanla yetmeyecektir. ikincisi tüpü doldurmak için extra aparat gerekır. Sanırım adanalısınız. bence gidin orda hilal av bayıne veli abi ile tanış tüfekleri gör oyle al. yada aksu avdan da alabılırsınız. 230 bar tüp yerıne temız ıkıncı el tarıhı cok eskı olmayan 300 bar tüp almanız daha ıyı olur 7

  • Geçmiş olsun alışveriş yapmadan önce şikayetver.com dan bakmakta fayda var.

    Halil Baskurt

    Zoraki Ultra .22~1×32 red dot

    Swiss arms p92

    Hatsan mod 99 .22

  • Bozkurt Av deneyimimi geçmişte ayrıntısıyla yazmıştım...

    Alışveriş yapacağınız firmayı tanımıyorsanız, benzer paylaşımları incelemeden lütfen kararınızı vermeyiniz.

    Geçmiş olsun.