Havalı tabanca önerisi

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Ayrıca bilgilendirmek stedim. Saçma ve bb konusunda birçok sitede araştırma yaptım. Temin isimli site inanılmaz uygun. 2 defa alışveriş yaptım mermi ve co2 tüp. Hiçbir sorun çıkmadı. Silah fiyatlarını bilmiyorum ama mermi konusunda harbiden çok cimri. Yarı fiyata aldım diyebilirim raptor ve platinumu.

  • 9 çeşit pellet kullandım. İçlerinde gamo pba platinum, raptor, h&n field trophy green gibi sert alaşımlı pelletler olmak üzere 9 çeşit saçmanın giçbirisi soda şişesini kıramadı. Tek bir steel bb paramparça etti. Bildiginiz şişe kıracak pellet varmıdır? Pellet atan silahımla bilye atmak istemiyorum :D

  • Kwc Jericho 941 aldım. Çok saglam tabanca. 7 havalı tabanca kullandım şu ana kadar. En güçlüsü makarov pm 44 derim hep. Ama bu tabanca yarışır makarovla. Kesinlikle swiss arms 941 modelini almayın. Güya aynı tabanca ama çöp. Kwc harbiden bu işi biliyor. Paylaşmak istedim :)

  • Şişe kırmak için denedim Kwc jericho 941 i. Değdigi an patlatıyor şişeyi fps degeri baya yüksek. Yalnız isabeti iyi degil bilginize. Mermiyi nişan aldıgınız yerin yukarısına atıyor. Misal şişeyi vurmak istiyorsanız epeyce bi aşagısına nişan almanız gerek.

    Bu arada blowbacksiz isabeti iyi bir bb atan tabanca biliyorsanız yazabilirmisiniz. Biliyorum bb atanların isabeti pek iyi degil ama yinede digerlerine nazaran daha iyi olan tabancalar varsa yazarsanız sevinirim. Makarov baya isabetli mesela bb atan bi tabancaya göre.