DİANA 54 ORİNG

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Dina 54 tüfeğimde oring yok olmalımı olmalıysa benimkinde yok ve performans düşüklüğüde yok.

    Evanıx s 10 blızzard - BSA 3,5x10-40

  • ben yağlı pelet kullanmıyorum çünkü ister istemez hem elim yağlanıyor hemde bu esnada namlu oringi yağlanıyor,iş böyle olunca o ring zamanla şiddetli patlama sonucunda kuruyup özelliğini kaybediyor,bundan dolayı sana tavsiye etmedim dünkü mesajımda yusuf kardeş,mod54 kullanmadım ben namlu oringi var diye düşündüğümden öyle bahsedmiş idim :) varsa da yok sada diğer kulanıcılar seni aydınlatır

  • Oring var ama dışardan görülmeyecek bir yerde. Pelleti koyduğun yerin karşısında yani kurma kolunu kapattığında pallet koyduğun kısmın karşıya girdiği yerin içinde. (pistonun dişi kısmında içeride kalıyor) görebilmen için tüfeği söküp yayı ve pistonu komple çıkarman lazım.

    FX Gladiator .22 + NikkoStirling 8-32x60


    Bu Vatanın varlığının ve Bölünmez bütünlüğünün bedeli Çanakkale'de Ödenmiştir !


    Arabalar ikiye ayrılır. SCENIC ve Diğerleri :) (SCENIC 2.0 16V BVA - Yollar gidişime, Kızlar duruşuma hasta :) )


    Kula bela gelmez Hak yazmayınca, Hak Bela yazmaz kul azmayınca, Hak intikamını kuldan kul ile alır. Din, İrfan bilmeyen, bunu kul etti sanır.

    • Official Post

    Oradaki sızdırmazlık elemanı O ring değil plastik bir parça ve sakın o plastiği sökmeye çalışmayın, sökerken mutlaka hasar alır ve silahınızın hızı yarıya düşer,

  • transfer deliğini görebiliyorum ama etrafında contaya benzer bişi yok silahın performansındada düşüklük yok acaba benmi yanılıyorum birde namlunun pıston gömleğıne girdiği yerde sol tarafta bir boşluk var o ne innesi onuda anlamadım

    Evanıx s 10 blızzard - BSA 3,5x10-40

    • Official Post

    transfer deliğini görebiliyorum ama etrafında contaya benzer bişi yok silahın performansındada düşüklük yok acaba benmi yanılıyorum birde namlunun pıston gömleğıne girdiği yerde sol tarafta bir boşluk var o ne innesi onuda anlamadım


    Namlu arkasının Gümleğe girdiği çukurun dibinde bahsettiğim plastik conta var, solundaki delik kurma kolunun uç tutucusunun girdiği yerin arkası.

  • Oradaki sızdırmazlık elemanı O ring değil plastik bir parça ve sakın o plastiği sökmeye çalışmayın, sökerken mutlaka hasar alır ve silahınızın hızı yarıya düşer,


    Tamam şimdi oldu zaten pelleti koyup kapatırken metal sesi gelmiyordu demekki plastik bi parça zaten güçte bi düşüklük yok namluya pelleti koyup kapattığımdada pelletin eteği namlunun içine 0.10mm giriyor nerdeise.

    Evanıx s 10 blızzard - BSA 3,5x10-40

    • Official Post

    Yusuf pelleti namluya yerleştirdiğinde parmağının eti ile tam bas, yani kurmayı kapattığında o plastik, pelleti itmesin, çünkü o plastiğin tasarımı çok zayıf, buda pellet eteğinin o plastiğe zarar vermesine neden olabilir ve o plastik azıcıkta olsa ezilirse güç kayıpları başlar.

  • dediğim delik kurma kolu milinin girdiği yerin tam karşıdaki yüzünde yumurta şeklinde oval bir boşluk birde baya bir baktım contaya benzer bişi gözükmüyor ama conta olmasa bu sefer güçte düşüklük olmalı çünkü hava kaçırsa 120 metrede şişe kırmaz galiba sanırım bu conta diğer tüfeklerdekinden değişik.

    Evanıx s 10 blızzard - BSA 3,5x10-40

  • Yusuf pelleti namluya yerleştirdiğinde parmağının eti ile tam bas, yani kurmayı kapattığında o plastik, pelleti itmesin, çünkü o plastiğin tasarımı çok zayıf, buda pellet eteğinin o plastiğe zarar vermesine neden olabilir ve o plastik azıcıkta olsa ezilirse güç kayıpları başlar.


    abi çok teşekkür ederim peki o plastiği çıkarıp yerine başka bir oring falan uydursam daha iyi olmazmı.

    Evanıx s 10 blızzard - BSA 3,5x10-40

    • Official Post

    Yusuf o kurma kolu tutucusunun girdiği deliğin karşısındaki delik lüzumsuz yere delinmiş ama olsun, hafiflik sağlar, o dipteki contayı görebilmen çok zor ve değişik bir tasarımı var, Ben o conta olmadan denedim, pellet namludan çıktıkdan sonra 6 metre gidip düşüyor, şayet pellet sıkıysa namluda da kalabiliyor.


    Mod54 aşkımı depreştirdin Yusuf, bırak beni işim gücüm var. ;kihhik,

    • Official Post


    abi çok teşekkür ederim peki o plastiği çıkarıp yerine başka bir oring falan uydursam daha iyi olmazmı.


    Kesinlikle deneme,

  • mustafa abi sağolasın cevapların olmasa az kalsın tüfeği bozacaktım demekki.

    Evanıx s 10 blızzard - BSA 3,5x10-40