Hatsan NOVA STAR PCP Nasıl Bir Tüfektir...

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • İkiside güzel tüfek.

    Ama dikkat etmeniz gereken en önemli konu bence pompa olayı. Eğer pompa ila dolum yapacaksanız seçtiğiniz tüfeklerin ikiside 500 CC tüp hacmine sahip.

    500 CC tüp pompa ile çok zor olur diye düşünüyorum.

  • pcp almaya karar verdim ve kral pro 500 hatsan nova arasında kaldım bnim istediğim güç ve tahribat bu ikisi arasında farklılık varmıdır kral el pompasıyla dolduracam scuba tüp bni aşıyor yardımcı olursanız sevinirim

    Merhaba bayram. İletişime geçersen yardımcı Olmaya çalışırım

  • Merhabalar degerli arkadaslar .. hatsan novastar 5.5 aldim 4 aydir kullaniyorum ve cok memnunum .. hizini biraz dusurdum 18 jsb 900 e cektim 210 bar 130 bar arasi 6 sarjor stabil atis yapiyorum ..50 metrede 5 kurusdan kucuk gurupmani var .. solidlerle 300 metre ve 150 metrede ve 200 metrede deneme sansim oldu .. mukemmel diyebilirim ..1700 atisdayim hala namlu oringi hava kacirmiyor ..agirlik dengesi arkaya verilmis ve hafif yakisikli ve klas bir tufek .. ancak ozel olarak deginmek istedigim sey tetigi .. boyle bir tetik yok .. kesinlikle kiyas kabul etmez .. tam bir musabaka tetigi ayarina cekilebilir derecede .. kralda boyle bisey yok .. isabete orani %50 ... kundagi ve yakisikliligi karbon tupu inanilmaz isabeti ve saglamligi ile ben 10 uzerinden 10 veriyorum .. sarjorle alakali da degineyim tam 7 adet sarjor aldim jsb ve solidlerde hic bir kere sorun yasamadim .. diger nova ve at44 klasik sarjorunden daha iyi .. solidler rahat sigiyor .. kurmasi cok kolay ve rahat .. solidlerdeki isabeti mukemmel .. su meshur lw namlu diyaloguna gelince ... lw namlu compact ile 50 metrede kiyasladik ve daha kucuk gurupman elde ettik .. lw hikaye oldu artik hatsan namlu aratmiyor .. baska sorunuz varsa yardimci olmak icin burdayim ..tesekkurler

  • Benimde merak ettiğim bi durum var. Tüpünün karbonfiber olması tabiki hafiflik yönünden bir avantaj lakin karbonfiber tüplerin belli bir ömrü vardır gibi bir şeyler duydum 8-10 senede bir değişmesi gerekiyor vb. acaba asparagas mıdır yoksa gerçeklik payı var mıdır bu duyduğumun?

    • Official Post

    Bir diğer sorum da tetiği çok sert nasıl tetik ayarı yapılıyor bilen birinden tarif almamız mümkün müdür acaba?

    Forum dışında da araştırıp çok basit bulacağınız şeyler bunlar. Hatsan tetik ayarı diye YouTube de aratırsanız bulursunuz.

    agt agtagt