5-15X50 FFP DÜRBÜN 77 $

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Herkese merhaba,son zamanlarda yeni teknolojiyle beraber ffp dürbünleri de çok duymaya başladık.Hem ekonomik hemde güzel bir dürbün ararken fiyatlar ortalama 40-50 dolar civarında taklit dianalar bushneller fakat bu dürbünü yeni gördüm.Hem ffp olması hem kaliteli duruşu merak uyandırdı.Youtube da da yerli bir inceleme videosuna denk geldim onlar da dürbünü çok begendiğini söylüyor.Sizce ürün nasıl,kullananan bilen var mıdır sormak istedim.

    Değerli üstad karamurat konu ile ilgili güzel bir yazı yazmıstı,videoda gördüğüm kadarı ile onun altını çizdiği reticleın ince olması hedefi kapatmaması hususları bu dürbün için de geçerli.

    Fiyatına göre özellikleri gayet iyi görünüyor,belki forumdaki alacaklara da fikir vermesi açısından faydası olabilir diye düşündüm.


    Linki bu şekilde;

    https://tr.aliexpress.com/item…cm_id=1007.13562.109986.0


    İnceleme videosu;

    Harici İçerik www.youtube.com
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

    KALIBRGUN CRİCKET 5.5 MM


    GAMO CFX 4.5 MM

  • Değerli yorumunuz ve takdiriniz için çok teşekkür ederim. Bu dürbünü özellik olarak bende beğendim reticle olarakda hawkenin eski serilerine benziyor. Yalnız kendi adıma büyütme oranı daha büyük olan dürbünleri tercih ediyorum. Bu kadar büyütme oranı kafi diyenler için bence güzel bir dürbün.

    Bilen arkadaşlar vardır ben bir çok dürbün alıp sattım fakat 3 yıl gibi bir süredir ilgilenmedim.

    Gümrük problemi yaşama problemi olasalığı çok fazla bu konuda hatırlatma yapmak istiyorum.

    Keyifli forumlar ve atışlar dilerim herkese.

    Cricket .22 wst


    8-32x44 AO BSA swt
    6-25x56 Vector optics FFP Counterpunch
    10-40x50 Vector optics Sentinel