Zorakiye göre dürbün

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • selam arkadaşlar. Gurubun yeni üyesiyim. Hobiye yeni merak sardım. İlk tercihim zoraki hp 01. Forumda birçok şey okudum ama yeterli gelmedi. Sorum şu= zorakiye göre uygun fiyat olarak 3-9x32 veya 2-6x32 dürbünler hangileridir.. birde bu boyutlarda boyu 30 cm olanlar var. Bunlar zorakiye göre boy ve kullaniş olarak nasıldır kullanan varsa..fiyat olarak uygun dürbünler hakkunda link atarsanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

  • Kullanım rahatlığı ve estetik görüntü olarak 4x32 dürbün tavsiye ederim.Bulabilirseniz Stoeger 4x32 ve Gamo 4x32 dürbünler güzel iş yapıyor.

    Nature

  • Aşağıdaki dürbün 2-7 x yaklaştırmalı olup eye relief (göz mesafesi diyelim) yaklaştırmaya bağlı olarak 27-35 cm'dir. Tabanca için gayet iyi bir mesafedir:


    https://www.ebay.com/itm/2-7x3…ifle-Hunting/381952754351


    Gönderim uluslararası ve ücretsiz. Satış fiyatı 34.19 $ yazılmış ama siz kendi fiyatınızı da önerebiliyorsunuz (Make an Offer), tabi kabul edip etmemek satıcıya kalmış. PayPal ile ödeme sorun olduğu için alternatif bir ödeme biçimi de mutlaka vardır. Genelde bu ürünler Çin yapımı olduğu için benzer ürünleri AliExpress'de de bulabilirsiniz:


    Örneğin aşağıdaki 2x yaklaştırmalı, ama 35-40 cm göz mesafeli daha uygun bir tabanca dürbünüdür (zaten 4x'den büyük tabanca dürbününü hedef üzerinde stabil tutabilmek mümkün değil):


    https://www.aliexpress.com/ite…l-Relief/32826851724.html


    Yanlız bu satıcı malın fiyatını ucuz tutup, nakliye ücretiini dürbünün 2 katından fazla uçmuş!


    Ancak tabanca ile atış yaparken kolunuzu ve dirseğinizi düz tutacağınızı hesap ederek bu 35-40 cm göz mesafeli dürbün bence daha uygundur. Size en uygun hangisinin olacağını bulmak için tabanca elinizde, normal atış pozisyonunuzu alarak gözünüz ile dürbünün bakış yeri (reticle) arasındaki mesafeyi ölçmenizdir.


    "long eye relief pistol scope" arama kelimeleri ile başka tipleri de bulabilirsiniz.