Hobinin geleceği

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Arkadaşlar biraz önce ulusal kanalların birinde içimizden biri olmadığına inanmak istediğim bir arkadaş parkta pcp tüfekle kuş avlayıp topluyor.Umarım yanlış görmüşümdür.Bu tür hareketler hobimizin geleceğini tehlikeye atacak sonuçlar doğuracaktır. Lütfen biraz dikkat edelim.

    Niksan tacto sb ----- ------------5.5--4,5mm

    Huğlu Effecto pro---------------------------5.5mm

    Diana mod 46 c -----------------------------4,5mm
    Sheridan 342 Multipump(1978-1979 )- 5.0 mm
    Zoraki ultra hp 02 mod aşamasında---- 4.5mm
    Cybergun colt 1911 CO2------------------- 4.5 mm
    Umarex H&K Usp CO2 -------------------- 4.5 mm

    ASG cz75 CO2----------------------------4.5mm

  • Abi sonuçta av yasak basıcan buna cezayı emsal olarak da haberlere vereceksin başka turlu olmaz bu is. Sen ben düşünerek davranıyoruz ama kimse önemsemiyor en azından ceza caydırıcı olsun ki millet uslansın. Sonuçta güzel bir hobimiz var böyle canlıya atış yapan şahıslar yüzünden hobimizin zarara uğramasını istemeyiz

    vazgeçilmezlerim;

    BARNETT WİLDCAT CROSSBOW 160 lbs (USA) x2 ;keyfs;

    2x PiSTOL CROSSBOW 80 lbs (TAİWAN)agt

    Hatsan Mod 125 Sniper 5.5+Dm60+Optima 3-12x44 ;tufey#

    Hatsan Mod 99 5.5 kısa namlu + 1250lik yay+ Optima 3-12x44 ;tufey#


    ARANIYOR!! HATSAN MOD 95 ARANIYOR !!


    Hatsan Mod 25 Supertact 4.5 + Red Dot 1-22x33 s;,s

    Crosman Vigilante 4.5mm + Red Dot ;kovboys;

    Umarex Walter Cp88 Full Metal + Red Dot £tabanxalı$

  • The air gun hunting rules are not quite the same as state to state. Numerous states will just enable a little game to be harvested with air rifles. While others and the rundown is growing quickly, will permit larger game, for example, Whitetail Deer, to be taken. A few states don't particularly allow airgun hunting. online dissertation help uk

  • Valla hobinin de, forumun da sonu gelmiş görülüyor... Yukarıdaki iki ilanın hala burada yer alması dahi bunu gösteriyor. Yakında porno linkleri atarlar ise de şaşmayın.


    Forum öldü, ama cenaze sahipsiz ortalıkta kaldı... sonu Kimsesizler Mezarlığı olarak görülüyor...

  • For the relevant products and industry now the Ecommerce web development services are playing the best role to generate and increase the sell and revenue of this kind of business, and also bloggers who like to read related these product also use the web companies to make their blogs websites.

    Dear Friend,


    This is an Airgun Forum. Please do not post unrelevant messages except the hobby. It seems as the administration of the Forum is in hibernation, there are alot of other problems and please do not create one problem more.


    Greetings to Karachi from Istanbul,

  • Arkadaş bu ilanlar nedir ya yabancı uyruklu kişiler tarafından sürekli abuksabuk ilanlar yayınlanıyor burada bizden çok kullanmaya başladılar forumu acaba yönetimin de bu ilanlardan kazancımı var diye düşünüyor insan