bende mod 135 qe seti oluşturdum yaklaşık 1500 liraya maal oldu . Biraz daha erken paylaşım yapmış olsanız iyi olacakmış
Konu kapatılabilir
Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır.
Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
-
-
bende mod 135 qe seti oluşturdum yaklaşık 1500 liraya maal oldu . Biraz daha erken paylaşım yapmış olsanız iyi olacakmış
birisine nasip ama kime :D.
-
birisine nasip ama kime :D.
En son olabilecek fiyat nedir
-
En son olabilecek fiyat nedir
Gerçekten alıcı iseniz telefonla mesaj ya da arama yolu ile gönlünüz den geçen fiyatı söylerseniz daha iyi olur kanımca. Ben de olur olmaz derim . Teşekkür ederim.
-
Gerçekten alıcı iseniz telefonla mesaj ya da arama yolu ile gönlünüz den geçen fiyatı söylerseniz daha iyi olur kanımca. Ben de olur olmaz derim . Teşekkür ederim.
kendim için değil bir başkası için soruyorum fiyatı uygun görünce sormamı istedi
-
kendim için değil bir başkası için soruyorum fiyatı uygun görünce sormamı istedi
Gönlünüzden geçeni mesajla bildirsin veya arasın ya da siz kaç diyorsanız arkadaşınız adına söyleyin olur olmaz belli olur . Normalde fiyatım gayet makul bu hobinin içindesiniz bilirsiniz.
Telefon numaram konu başında yazılıdır.
-
güncel...
-
güncel
-
güncel
-
güncel
-
güncel
-
Bende de var aynısı dayalı döşeli Aksu av garantisiyle tertemiz sıfır dürbünü üstünde protectör ayak dahil ilgilenen olursa mail adresim batuhanturkun@hotmail.com
-
güncel
-
güncel
-
fiyat güncellenmiştir . Kargo dahil 520 TL
-
ürün satışı kapanmıştır
-
Hala satılık mod.135 var mi
-
Mod 125 var, sniper. İlgilenen arkadaşa uygun verebilirim. Mail adresim
-
bende mod 135 qe var düşünürseniz
-
Olabilir, mail adresinden yazabilirsiniz.