Hatsan Mod 99 İçin Gez-Arpacık Tavsiye?

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • İyi akşamlar arkadaşlar, tüfeğimi seviyorum ve isabetinden çok memnunum. Yalnız biraz mesafe artınca ince atışlar yapmak zor oluyor. Gezden bakınca arpacık hedefi tamamen kaplıyor. Acaba daha uygun ve hassas atış yapılabilecek uygun bir gez var mıdır? Evde çok çok eski, el tutamağı olan bir hatsan vardı, gezi esnek bir teneke saçtan yapılmıştı. Arpacık düz siyahtı ve uzun mesafede hedefi kesinlikle kaplamıyordu. Daha nokta atışlar yapılabiliyordu. Tavsiyesi olan varsa memnun olurum. İyi akşamlar...

    ;avci;Ser4827_Mod99

  • selam atış yapmaya yeni başladığım zamanlar arpacığı hedefin üzerine tutuyordum. zamanla tecrübe artınca bu sefer arpacığı hedefin altına tutmaya başladım. bu şekilde yapınca hedefin gözden kaçma şansı daha düşük oluyor. size tavsiyem sıfırlama yaparken hedefin altına tuttuğunuzda hedefi vuracak şekilde sıfırlama yapmanız. ilk önce zor olabilir zamanla alışkanlık yapar.

    diana mod 48/52- 177