Hatsan 220v 12v kompresör

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Bu hobiye gönül vermiş herkezde olması gereken bir alet. İnş fiyatı düşer de biz de alırız.

    Hatsan Nova Compact Lw Qe 5.5 Optima 3-9x44e
    Daisy Powerline 008 Havalı Tabanca





    Söz ola kese savaşı
    Söz ola kestire başı
    Söz ola ağulu aşı
    Yağ ile bal eyleye bir söz

  • Benim video da koyduğum hatsan marka üzerinde hatsan logosu var. Sizin bahsettiğiniz cin menşei bir urun ama çok para istiyor bozkurt av. Artık hatsan kral arms bu tür ürünlere el atmalı bence yada çinden toptan getirip cüzi bir karla satmalı. Ali expresder var bu urun. Ayrıca amerikada çekilmiş bir video. Çok güzel bir kolaylık 250 bar 500cc 10 dk dolduruyormuş internetteki videolarda var pcp sorunu scuba sorunu çözülmüş olur. Fiyatı makul olsa herkes alır eminim

    Bu ürünleri üretenlerin hepsi Çin'de üretiyor :) https://www.1ct1c.com/tr/produ…ed-12v-300bar-compressor/ buradan Hatsan'ın kendi logosunu bastığı ürünü görebilirsiniz.

    Nature

  • fiyat olarakda 300 dolar turkiyede bu urun bu fiyatlara satılsa alınır zaten carbon bir scuba 2000 liridan aşağı değil. Umarım hatsan kral arms bu ürünleri toptan getirir. Arıza yapsa bile her türlü tamiri olur. Isim gereği basit bir düzenek.

  • İşte sorun ürünü ülkeye getirmede başlıyor.Ürün Çin'den Amerika'ya gittiğinde gümrük vergisi yok.Çin'den Türkiye'ye getirdiğinizde ise ithalat gereği ürün bedelini 1,5 ile çarpıp maliyet çıkıyor.Yani ürün ülkeye 300x1,5 gümrük vergisi eklendiğinde 450 dolara geliyor.Buna dağıtıcı,nakliye vs maliyet bindirdiğinizde de 2500-3000 liraları buluyor.

    Nature

  • Fiyat çok yüksek yoksa fazla atış yapanlar için çok büyük avantaj.

    Cricket .22 wst


    8-32x44 AO BSA swt
    6-25x56 Vector optics FFP Counterpunch
    10-40x50 Vector optics Sentinel





  • Anlamak zor, Hatsan Amerika'da üzerinde kendi logosu olan portatif bir kompresörü geçen yıl tanıtımını yapmıştı. Tahmin ediyorum Çin menşeli ,neden İzmir'de üretip yada en azından montajını yapıp tüketiciye ithalata göre daha hesaplı olarak sunmaz?

    "Kendini bil"


    Hatsan mod. 45 (1993 model)
    Hatsan mod 87 QE
    Hatsan Escort MPA- TS


    Kral Puncher Maxi
    Kral NP01

    Kral Puncher Nemesis


    Huğlu Effecto PX5 Pro


    Zoraki HP 01-02 light (4.5)
    Zoraki HP01-02 ultra (4.5)


    Crosman Vigilante
    KWC Mauser M712

    Gamo PT85

  • bende anlamış değilim gerçekten demekki amerikada daha fazla bir pazar var. Talep olduğu için mi acaba oraya ilk yolluyorlar bilmiyoruz. Aslında hatsana mail atıp sormak lazım