Forum'lara Dönüş Çağrısı

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Lise-Üniversite yıllarımdan beri takip ediyorum forumları, ekipmanım olmasa bile uzaktan uzağa çok bilgi sahibi olmuştum. Son zamanlarda ki durgunluk sessizlik gerçekten can sıkıcıydı. Bu dönüş çağrısını sonuna kadar destekliyorum. Açıkçası sosyal medyanın da artık bir yerde tıkanıp kalacağını düşünüyorum, geç olmadan foruma dönün :)

    Zoraki Hp 01-02 Ultra - 4.5 £tabanxalı$


    Kral Puncher Jumbo S Tactical - 5.5 ;tufey#



  • Burası eski güzel günlerine döner mi, şüpheliyim. Keza, pek çok insanın küsüp gitmesine neden olan forum galerisinin silinmesi ile pek çok inceleme ve paylaşım da çöpe dönüştü. Ancak, forumlara dönüş çağrısını çok yerinde bir çağrı olarak görüyorum. Forumlar ve Facebook grupları birbirlerinin alternatifi değiller. Bilginin belirli kategorilerde sınıflandırılabildiği, refere edilebildiği yapı forumlarda mevcut. Facebook hızlı haberleşmede var olmaya devam edecektir.


    Burada mod ve yöneticiler yok. Kontrolsüz başlık ve iletiler nedeniyle yavaş yavaş ölüyor. Diğer forumları denemek uygun olur diye düşünüyorum.

  • Ben de katılıyorum size sonunda sessizliği bozup hepimizin içinden geçenlere tercüman olduğunuz için teşekkür ederim. Ben de hobiyle alakalı öğrendiğim ne varsa burdan öğrendim ve hergün keyifle takip ederdim bu tema değişikliği olana kadar. Ardından bu forum sitesi satılıktır yazısını da görünce umudu kestim artık ama yine de tam kopamamışım uzun bi aradan sonra ne var ne yok diye bakarken başlığı gördüm. Umarım mesaj gereken yerlere ulaşır ve tekrar eskisi gibi olur.

  • Evet bende destekliyorum ve dönüyorum hadi bi canlandıralım forumu

    Weihrauch hw 97 k 4.5 mm. ;tufey#

  • Bence insanların forumlardan sıkılmasının en basit sebebi gereksiz kısıtlamalar ve kurallar.

    Sosyal medyada herkes özgür ama bazı forumlarda sadece domain parasını kendi ödediği için kendini yargıç hakim sanan ağa bozması adminler mevcut.

    Bırakın sadece ilan vermeye gelen de gelsin sadece birşey alıp gitmek isteyende gelsin.

    İnsanları zorla belli prosedürlere mahkum bırakmak kadar kısır bir düşünce ve yöneyim şekli yok.

    Yeni üye olan biri ilgisini çeken bir konuya yorum yazmaya kalktığında peşine gelen ilk mesaj '' önce kendinizi tanıtınız! ''

    Sanane kardeşim.

    Adam fikrini beyan etmiş. Merak eden varsa özelden gitsin tanışsın.

    Zaten süreç içerisinde herkes herkesi tanır.

    Bu tür mecralar insanların hobilerini ve tecrübelerini paylaştığı bir ortam. İnsanları kamu kurumlarında işlem yapar gibi bir ruh haline sokulması hiç amacına uygun bir yaklaşım değil.

    Size sorunu söyliyim. Samimiyetsizlik.

    Weihrauch HW 45

    Umarex CP 88 Competition




  • Şu konuya bidaha el atalımda belki biraz etkinlik olur belki.

    Cricket .22 wst


    8-32x44 AO BSA swt
    6-25x56 Vector optics FFP Counterpunch
    10-40x50 Vector optics Sentinel





  • Bir yapıyı, bir kesimi yada birilerini yaptıkları bir takım işlerden ve yönetim şeklinden beğenmiyor veya beğeniyoruz, çok doğru katılıyorum. Fakat görüş belirtirkende belirli ahlak kuralları çercevesinde bunu yapmak en doğrusu. "SANANE KARDEŞİM" yada "SEN NE KARIŞIYORSUN" edası ile değerlendirme. Yapılan işten daha büyük bir yanlış.

    :thumbup: WEIHRAUCH HW 77

    :thumbup: Element helix 4-16x44 ffp apr-2d Optik

    :thumbup: Sportsmatch DM70 Dampa

    Mesaj defa düzenlendi, son düzenleyen Pehlivan_m ().

  • Evet polemikler foruma çok zarar veriyor

    Cricket .22 wst


    8-32x44 AO BSA swt
    6-25x56 Vector optics FFP Counterpunch
    10-40x50 Vector optics Sentinel